Neler Yeni

4489₺ - Asus Phoenix RTX 3050 8GB + B450 Dragon HEDİYELİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kusura bakmayın da gerçekten ağlıyorsunuz ve bu yıllardır sürüyor 300K'lık instada duyurdum 5 dakikada sistem stoğu tükeniyor ekran kartı ne ki? insanların DA'ya güveni tam ürüne bakmadan sepete ekler alır bu bir yarış buna alışamadınız gitti ekmek aslanın ağzında
Sen bence önce milletten özür dile boş linki verip milleti ana sayfaya yönelttiğin için. Ondan sonra alan aldı de.

togaz

80+
Arkadaşlar kusura bakmayın da gerçekten ağlıyorsunuz ve bu yıllardır sürüyor 300K'lık instada duyurdum 5 dakikada sistem stoğu tükeniyor ekran kartı ne ki? insanların DA'ya güveni tam ürüne bakmadan sepete ekler alır bu bir yarış buna alışamadınız gitti ekmek aslanın ağzında
ozaman sepete eklenen ürünü stok yenilendi uyarısıyla aldırmayan firma ile çalışma abicim sende sıkıntı yok senelerdir izliyoruz ama çalıştığın firmaya sor bakalım kime neye satmış o stokları.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
saat 5'de hemen tıkladım linke boş link çıktı kaç kere ordan tam sayfaya girdim stok yok. Hayır birde gerçekten ihtiyacım var ne olur bir kere yüzümüz gülse? 1030 ciğerimi soldurdu...

Stok 1 saniyede bitti 1 saniye 16 dakikadır f5 atıyorum itopyada yok arkadaş stok geldimi o bile belli değil yalan dolan palavra.

yusuftheayay

80+ Bronze
Aga bastım iki kere açılmadı zaten itopya ana sayfası çıktı diğerinde stok bitti dedi bu ne

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam sonuna kadar haklısınız da sizin üslup yanlış, yanlış üsluba yanlışla cevap vermek size yakışmaz.

edizb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ediz buyruk
kaç tane stok girdiniz açık açık söyle f5 atarak ödeme adımına geçemedik bakalım millet mi çok hızlı yoksa stok mu azdı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom