45.000 TL video düzenleme ve oyun için sistem önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
45000
Selamlar,

Bütçem 40-45.000 TL civarı, ufak da olsa esneme yapabilirim.

Video düzenleme, yapay zeka uygulamaları ve üretkenlik işleri için kullanacağım (Adobe, DaVinci Resolve vs.).
Arada sırada oyunlar da oynayacağım. Mac istemiyorum, sadece Windows masaüstü olacak.
  • F/P oranı iyi olmalı.
  • Uzun vadede sorunsuz kullanılmalı.
  • Soğutma ve ses konusunda dengeli bir sistem olmalı.
Hazır sistem önerilerinizi ve nereden alabileceğimi belirtirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar,

Bütçem 40-45.000 TL civarı, ufak da olsa esneme yapabilirim.

Video düzenleme, yapay zeka uygulamaları ve üretkenlik işleri için kullanacağım (Adobe, DaVinci Resolve vs.).
Arada sırada oyunlar da oynayacağım. Mac istemiyorum, sadece Windows masaüstü olacak.
  • F/P oranı iyi olmalı.
  • Uzun vadede sorunsuz kullanılmalı.
  • Soğutma ve ses konusunda dengeli bir sistem olmalı.
Hazır sistem önerilerinizi ve nereden alabileceğimi belirtirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

İşlemci 7600 yap 400 tl düşüyor ama işlemci daha iyi oluyor. Soğutucuyu bitfenix a1 yap

Ssd Kingston 6gb/4gb olan yap 49k

Son düzenleme:

İşlemci 7600 yap 400 tl düşüyor ama işlemci daha iyi oluyor. Soğutucuyu bitfenix a1 yap

Sadece Kingston 6gb/4gb olan yap 49k
bu fiyatlarda çok iyi bir sisteme benzemiyor sanki .5060 ti 16 gb ve msi asus gibi hazır sistem önerisi yok mu hocam bu bütçe civarlarında

bu fiyatlarda çok iyi bir sisteme benzemiyor sanki .5060 ti 16 gb ve msi asus gibi hazır sistem önerisi yok mu hocam bu bütçe civarlarında
5060ti ile 5070 arasında dağlar kadar fark var ve parçalar kaliteli

İşlemci arttırılabilir
r5 9600x yada
R7 7700x
Ama 5070 daha iyi olacaktır vram düşük olsada

İşlemci arttırılabilir
r5 9600x yada
R7 7700x
Ama 5070 daha iyi olacaktır vram düşük olsada
bu sistemi gördüm beğendim fakat anakart kötü bir marka olduğu için ve ilerde bana sorun oluşturma ihtimali olduğu için tercih etmek istemiyorum

Geri