45.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
45000
Selam arkadaşlar, yaklaşık 45.000 TL bütçem var. Genellikle video edit ve yapay zeka işlerim için bir hazır sistem almak istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye en uygun fiyat/performans hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
2 el parçalar ve Mac PC olmaz.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, yaklaşık 30.000 TL bütçem var. Genellikle video edit ve yapay zeka işlerim için bir hazır sistem almak istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye en uygun fiyat/performans hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
2 el parçalar ve Mac PC olmaz.

ram 32gb
ssd nm790 seçince 32.500 oluyor

ram 32gb
hocam bu sistem nasıl : https://www.gaming.gen.tr/urun/3862...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

birde bu var : https://www.incehesap.com/u/W0gbQnr3A5/

ram 32gb
Arkadaşlar birde , video edit gibi işler ve biraz da oyun için bir sistem almayı düşünüyorum. Bu tür kullanım için en çok nelere dikkat etmeliyim, kısaca bilgi verebilir misiniz? PC toplama konusunda çok fazla bilgim yok.

Arkadaşlar birde , video edit gibi işler ve biraz da oyun için bir sistem almayı düşünüyorum. Bu tür kullanım için en çok nelere dikkat etmeliyim, kısaca bilgi verebilir misiniz? PC toplama konusunda çok fazla bilgim yok.
video edit gibi işlerde kesin nvidia alman lazım performans bir anda uçuyor cuda çekirdeği sağ olsun attığım sistem oyunda oynatır amd de ise cuda çekirdeği yok sanırsam o yüzden performans kaybı oluyor

Selam arkadaşlar, yaklaşık 30.000 TL bütçem var. Genellikle video edit ve yapay zeka işlerim için bir hazır sistem almak istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye en uygun fiyat/performans hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
2 el parçalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/orion-tavsiye-sistem-fiyati-42168/ 1000 TL daha fazla para ver bunu al 4060 dan daha iyidir

video edit gibi işlerde kesin nvidia alman lazım performans bir anda uçuyor cuda çekirdeği sağ olsun attığım sistem oyunda oynatır amd de ise cuda çekirdeği yok sanırsam o yüzden performans kaybı oluyor
Hocam ben bütçemi artırdım bu 5070 sistemi alacağım lütfen inceler misin? Hazır sistem almak istiyorum toplamayla uğraşmak istemiyorum: AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

bu sistem bu fiyata alınır mı fiyatı nasıl ortalamıdır parçalar nasıl kaliteli midir?

Hocam ben bütçemi artırdım bu 5070 sistemi alacağım lütfen inceler misin? Hazır sistem almak istiyorum toplamayla uğraşmak istemiyorum: AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

bu sistem bu fiyata alınır mı fiyatı nasıl ortalamıdır parçalar nasıl kaliteli midir?
ramin cl değeri yüksek ssd okuma yazma hızı düşük ve pahalı toplama olur mu acaba

malesef hocam ama toplama olursa fiyat avantajı ne kadar olur acaba gösterebilir misiniz?
fiyat avantajı değilde parçaları kendiniz seçince daha iyi oluyor mesela seçtiğiniz ram 5600mhz cl48 se toplamada 6000mhz cl30 oluyor ssd daha iyi bir şey oluyor gibi gibi
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
monitör
klavye
mouse
kulaklık
böyle 64 bin yapıyor klavye mouse kulaklıktan emin değilim bildiklerimi attım bilgili arkadaşlar daha ucuzlarını atarlar
mesela burdaki sistem 50 bin tuttu ve parçalar gayet iyi parçalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,915
Üyeler
183,186
Son üye
Morçiçek
Geri