ona 45 veren adam buna hayli hayli vermesi lazımfiyat
ona 45 veren adam buna hayli hayli vermesi lazımfiyat
35-40 alan eder. hatta etse bile alan olmaz. aslında sadece ekran kartı sıfırı 48 bin tl. ama bu fiyatlara 4070s bile topralasan üstelik dd5 daha iyi performanslı olacakanladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
atar mısınız
bu sistem kaç eder max fiyat
o zaman h.o38e pazarlık ettik hocam
38e alınmaz mı35-40 alan eder. hatta etse bile alan olmaz. aslında sadece ekran kartı sıfırı 48 bin tl. ama bu fiyatlara 4070s bile topralasan üstelik dd5 daha iyi performanslı olacak
alınır mı o fiyata değer mio zaman h.o
diğerlerinin garantisi varken ekran kartının niye yok? açmış mı? bence 38 de verme. 45'e kendin sıfır al aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. örnek sistem atabilirim38e alınmaz mı
alınır mı o fiyata değer mi
2020de almış ekran kartını aslında benim 20k bütçe var borçla alıcam üstünüdiğerlerinin garantisi varken ekran kartının niye yok? açmış mı? bence 38 de verme. 45'e kendin sıfır al aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. örnek sistem atabilirim
yani 40kya ddr5 toplarsın dedikleri gibi hazır sistemler var bende ddr5 geçmeyi düşündüğüm için sana teklif yaptım yoksa işllemci anakart ram satıp 7800x3d geçicem38e alınmaz mı
eğer ekran kartının garantisi bitmese al derdim ama garantisi btimiş nasıl kullanılmış bunların testleri yapılmadan o riske girmezdim38e alınmaz mı
5 sene olacak ekran kartını alalı yani, bakımlarını yaptı mı nası kullandı biliyor musun tanıdık mı? diğer ürünler de öyle ömrü var sonuçta, şu attığım görseli bi değerlendir ciddi fark var 5bin tl fazlaya.2020de almış ekran kartını aslında benim 20k bütçe var borçla alıcam üstünü
5 sene olacak ekran kartını alalı yani, bakımlarını yaptı mı nası kullandı biliyor musun tanıdık mı? diğer ürünler de öyle ömrü var sonuçta, şu attığım görseli bi değerlendir ciddi fark var 5bin tl fazlaya.
hatta ssd 512 rami 16 yapıp sonradan hallederim dersen 40k'ya gelir, kasa ve psu'dan kısarsan da 39k'ya geliyor zaten ama onlardan kısmanı önermem.5 sene olacak ekran kartını alalı yani, bakımlarını yaptı mı nası kullandı biliyor musun tanıdık mı? diğer ürünler de öyle ömrü var sonuçta, şu attığım görseli bi değerlendir ciddi fark var 5bin tl fazlaya.
ikinci el alacaksın, elektronik bir ürün ömürü ve kullanım riski dolayısıyla biraz da ölü fiyata olmalı. 40k'ya şu sistem varken 30k'dan 1 kuruş fazla para vermezdim şahsen o sisteme.hatta ssd 512 rami 16 yapıp sonradan hallederim dersen 40k'ya gelir, kasa ve psu'dan kısarsan da 39k'ya geliyor zaten ama onlardan kısmanı önermem.
özelden atar mısınız fiyat ve ürün bilgilerini fotoğraflı bi şekilde rica etsemyani 40kya ddr5 toplarsın dedikleri gibi hazır sistemler var bende ddr5 geçmeyi düşündüğüm için sana teklif yaptım yoksa işllemci anakart ram satıp 7800x3d geçicem
eyvallah teşekkürl ederim bilinçlendirdiğiniz için böyle düşünmemiştimhatta ssd 512 rami 16 yapıp sonradan hallederim dersen 40k'ya gelir, kasa ve psu'dan kısarsan da 39k'ya geliyor zaten ama onlardan kısmanı önermem.
ikinci el alacaksın, elektronik bir ürün ömürü ve kullanım riski dolayısıyla biraz da ölü fiyata olmalı. 40k'ya şu sistem varken 30k'dan 1 kuruş fazla para vermezdim şahsen o sisteme.