Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce eksiği yada fazlası olan bir bileşen varmıdır yada tavsiyeniz varmıdır?
Alıntıyı görüntüle
elimde 1 tane m2 ssd var bu yüzden anakartı 2x m2 slotlu bi anakart almam gerekiyor birde sıvı soğutma istiyorum işlemcinin daha sağlıklı çalışması için görünüş açısındanda beyaz kasa hevesim var senin attığına sıvı soğutma+ anakart+ ram ekleyince 41.5K oluyor değmez miSistem aşırı pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce eksiği yada fazlası olan bir bileşen varmıdır yada tavsiyeniz varmıdır?
Alıntıyı görüntüle
hocam kasa çok kalitesiz değil mi?VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4070Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Asus vento hazır sistemlerde önerilen bir kasadır 4070ti için diğer birimlerden bir miktar kısık hissettirebilir son karar size aithocam kasa çok kalitesiz değil mi?
yaza doğru yeni güzel bir beyaz kasa almayı düşünüyodum o zaman ben attığınızı alayımAsus vento hazır sistemlerde önerilen bir kasadır 4070ti için diğer birimlerden bir miktar kısık hissettirebilir son karar size ait
yaza doğru yeni güzel bir beyaz kasa almayı düşünüyodum o zaman ben attığınızı alayım
soğutucu önerisi verir misin peki DeepCool LS720 SE WH sıvı soğutucu almayı düşünüyodum ama... + olarak asusun kasasına 3 fan yeterli olur mu birde sıvı soğutucu alıcamMESUT CEVIK-GG / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVİK-GG Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD AMD Ryzen 5 7500F MPK ASUS RTX 4070 Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
kasayı değiştirmene de gerek yok kullanılan bileşenler üst seviye ürünler
Güzel soğutucu ls720 lt720 alınabilir kasanında 360mm radyatör desteği zaten varsoğutucu önerisi verir misin peki DeepCool LS720 SE WH sıvı soğutucu almayı düşünüyodum ama...
Alıntıyı görüntüle
24gb vram dışında her çözünürlükte 4070ti daha performanslı bir karttır 100w enerji tasarrufuda cabası45 bine kesinlikle hazır sistem degil 2. elden 3090 alıp onun üzerine sistem toplardım fsr 3 modu ile baya uçuyor kartlar
kim sallar bu testleri geçti artık fsr 3.0 frame gen modu ile kartlar uçtu gitti şuan 3090 büyük kelepir kartı24gb vram dışında her çözünürlükte 4070ti daha performanslı bir karttır 100w enerji tasarrufuda cabası