45-50k bandında laptop önerisi/ 5050 alınır mı?

Gamegaraj alma çok ısınıyor performans testlerine bakabilirsin youtube'den

5050-4050-3050 bunlar alınmaz. 5050 de en azında 8gb vram var. da yine az. en az 12gb vram alınmalı.

5050-4050-3050 bunlar alınmaz. 5050 de en azında 8gb vram var. da yine az. en az 12gb vram alınmalı.
5060da da 8gb vram var, sırf 8 diye 5050ye alınmaz demek saçma geliyor açıkçası. Laptop piyasası belli, laptoplara koyulan vramler belli, bütçesi yok ise gayet de alınabilir. Ha 5050 yerine alternatif olarak saf güç istersen 4070 bak falan derseniz anlarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj alma çok ısınıyor performans testlerine bakabilirsin youtube'den
Bugün bir gg videosu daha izledim, gayet iyi değerleri vardı. Abimin laptopunda da öyle aman aman bir ısınma görmedim ben, 5060 versiyonunu kullanıyor.

5060da da 8gb vram var, sırf 8 diye 5050ye alınmaz demek saçma geliyor açıkçası. Laptop piyasası belli, laptoplara koyulan vramler belli, bütçesi yok ise gayet de alınabilir. Ha 5050 yerine alternatif olarak saf güç istersen 4070 bak falan derseniz anlarım.

Bugün bir gg videosu daha izledim, gayet iyi değerleri vardı. Abimin laptopunda da öyle aman aman bir ısınma görmedim ben, 5060 versiyonunu kullanıyor.
6 ay sonra bunu tekrar konuşalım kardeşim bugün ısınacak diye bir şey yok zaten uzun kullanım sonucu ne olacak sorun o soğutma olarak türk malı laptoplar kötü

6 ay sonra bunu tekrar konuşalım kardeşim bugün ısınacak diye bir şey yok zaten uzun kullanım sonucu ne olacak sorun o soğutma olarak türk malı laptoplar kötü
Ucuz et yenmez .

Hocam fiyat bandında başka bir kaliteli öneriniz varsa paylaşın lütfen.

Ucuz et yenmez .

Hocam yanlış okumuşsun yada yorumlamışsın yorumu. 5050nin 4050-3050 ye nazaran daha çok vram'i olduğunu bu yüzden düşünülebileceğini kastettim. fakat her halükarda 8gb vram her şey için yetersiz bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,535
Üyeler
186,077
Son üye
fatal57
Geri