45 günde sayısal 60 net yapmak mümkün mü?

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
Arkadaşlar merhaba sayısal öğrencisiyim mezunum TYT 70 net yapıyorum AYT mat 20-25 net arası yapıyorum hedefim 40k. AYT mat ve biyoloji bitti kimyada molarite fizikte torktayım 15 gün içinde kimya ve fiziğide bitireceğim TYT eksik konum yok. Kalan 30 günde sadece denemelerle ve soru çözümleriyle ilerleyeceğim. Çok stres yaptım AYT yapamayacak gibi hissediyorum özellikle fizikte. Bu 45 günde 60 netlere çıkabilir miyim?

Kardeşim kesinlikle mümkün, kendini dış ortamdan soyutlayıp tüm enerjini ve odağını bu konuya verebilirsen başarabilirsin. Sınavda mat full yapmış biri olarak tavsiyem. İlk başta hızlıca yapabildiğin kısa okunacak soruları seçmen daha sonra dönüp bir tur daha yapabildiklerine bakman ve son olarak 3. turu yapamadıklarına ayırıp bitirmendir. Bu sayede gözden kaçan düşünemediğin kısımları aklına getirip kıvrak dokunuşlarla işi bitirebilirsin. Şuan tabi o zamanları çoktan geçtim ama naçizane tavsiyem budur.

Muhtemelen ayt de batıracaksın ama üstüne çok düşünmeye gerek yok.Çalışmaya devam et sonuç kötü bile olsa elimden geleni yaptım dersin.

Muhtemelen ayt de batıracaksın ama üstüne çok düşünmeye gerek yok.Çalışmaya devam et sonuç kötü bile olsa elimden geleni yaptım dersin.
Neden batırıyorum?

Yaparsın

dostum benim hedefim 70 tyt 25-30 ayt yani olduğun yerler. 40 günde yapılabilir bir hedef mi tyt en iyi 55 ayt 0ım. çaılşmaya yeni başladım günde 14 saat ile 20 günde tyt+ayt biyolojiyi bitirebileceğim ve denemelere geçebilieceğim bir programım var. son 20 gün tüm odağım ayt mat ve belli başlı ayt kimya, fizik konularında olacak 2 günde bir de tyt denemesi atarım.

Geri