f310450 TL yi aşmayacak şekilde ve aşağısında kablolu yada kablosuz gamepad önerebilir misiniz?
pc de kullanacağım
Kablolu şekilde kullanılabiliyor.bu da aklimdaydi benim kablosuz olduğu icin pcye bağlamak icin Bluetooth adaptör almam mi gerekiyor?
Alacaksanız uyarayım, Ömür konusunda problem yaşayabilirsiniz. Bazı basit oyunları oynayacaksanız F310 daha iyi olur ömür açısından, Ama Rocket League gibi, Fifa 23 gibi, F1 gibi oyunları oynayacaksanız F310 ölüm derecesinde el yorar.tamamdır teşekkür ederim
çoğunlukla basit oyunlar oynamayacagim ve f310 a pek ısınamadım, söyle 1 yıl falan gitse yeterli olur aslında ömrü ne kadar olur ki ortalama olarakAlacaksanız uyarayım, Ömür konusunda problem yaşayabilirsiniz. Bazı basit oyunları oynayacaksanız F310 daha iyi olur ömür açısından, Ama Rocket League gibi, Fifa 23 gibi, F1 gibi oyunları oynayacaksanız F310 ölüm derecesinde el yorar.
2.el f710 falan al bence 1 yıldır kullanıyorum neredeyse memnunum450 TL yi aşmayacak şekilde ve aşağısında kablolu yada kablosuz gamepad önerebilir misiniz?
pc de kullanacağım
Hocam 1.5-2 senedir kullananlar var Replika DS4'leri. İyi bir tanesi gelirse uzun süre kullanırsınız. Zaten iyi replikaların analoglar dışında orijinal DS4'lerden farkı yok.çoğunlukla basit oyunlar oynamayacagim ve f310 a pek ısınamadım, söyle 1 yıl falan gitse yeterli olur aslında ömrü ne kadar olur ki ortalama olarak