Öneri 450 TL EKIPMAN

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
450 TL Bütçem var klavye,mouse,kulaklik önerisi pek bisi cikmaz bu fiyata ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplam 450 tl olucak

Çıkar çıkar, niye çıkmasın :)
Tam olarak 450 TL tutuyor :)

Çıkar çıkar, niye çıkmasın :)
Tam olarak 450 TL tutuyor :)

Kulaklikta rampage güvenemiyorum ben şöyle düşündüm ama sizede fikir sorayim dedim
James Donkey 710 kulaklik
Bloody b2100 klavye mouse set klavye ile mouseu sonra degistiririm diye düşündüm sence nasil fikir

Yada sadece klavyeyi çünkü mouseu cok hosuma gidiyor bir kac kez kullandim

Kulaklikta rampage güvenemiyorum ben şöyle düşündüm ama sizede fikir sorayim dedim
James Donkey 710 kulaklik
Bloody b2100 klavye mouse set klavye ile mouseu sonra degistiririm diye düşündüm sence nasil fikir

Yada sadece klavyeyi çünkü mouseu cok hosuma gidiyor bir kac kez kullandim
Kulaklık konusunda kendin seçim yapabilirsin ancak söylediğin klavye membran, yani mekanik değil. Ben olsam mekanik alma fırsatım varken asla membran klavye almazdım.
Son olarak Rampage'den korkma. Rampage Styles kulaklık kullanıyorum ve oldukça memnunum. Düşük fiyatta kaliteli parçalar üretiyor.

Kulaklık konusunda kendin seçim yapabilirsin ancak söylediğin klavye membran, yani mekanik değil. Ben olsam mekanik alma fırsatım varken asla membran klavye almazdım.
Birde o varya gamepower warlock kullanan arkadaslarim var bazilari iyi diyor bazilari ışıkları bozuldu sonrada kendisi diyor napicagimi sasiriyorum

Birde o varya gamepower warlock kullanan arkadaslarim var bazilari iyi diyor bazilari ışıkları bozuldu sonrada kendisi diyor napicagimi sasiriyorum
Warlockta beyaz ledler patlayabiliyor zamanla kullanan tüm arkadaşlarımda var bu sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri