Neler Yeni

4500 liraya hazır sistem vs ps4 pro

Techno08

80+ Gold
bilgisayar al yazmak için girdim ama laptopın varsa hiç gerek yok masaüstüne, al ps4 ünü oyna mis gibi paran varsa birde televizyon al odana hem laptopuda bağlar büyük ekrandan oynarsın onuda masaüstü gibi olur (televizyon yerine 27 inç monitör falanda olabilir)

Yeni bir eve taşınacağız, o yüzden 4k bir tv alacağız o yüzden de ps4 pro düşünmüştüm. Birde arkadaşlarımla yazın, akşamları kendi aramızda eğlenmek için yayın açmayı düşünüyorum. Laptop ekranı küçük olduğu için zevk almıyorum yayından.

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Halihazırda, MSI markalı bir Gaming laptopum var. Ama masaüstü mü alsam yoksa ps4 pro mu alsam karar veremedim. Konsol deneyimi hiç yaşamadım. Siz olsanız hangisini önerirsiniz?
Bilgisayar alırsan internette de gezinirsin her şeyi yaparsın ama konsol sadece oyun pc yi ilerleyen zamanlarda yükseltme imkanın var bütçe düşük hdd vınlama sesini her gün duyunca çok seviyor insan hdd al yanına misss

Techno08

80+ Gold
Bilgisayar alırsan internette de gezinirsin her şeyi yaparsın ama konsol sadece oyun pc yi ilerleyen zamanlarda yükseltme imkanın var bütçe düşük HDD vınlama sesini her gün duyunca çok seviyor insan HDD al yanına misss

Hocam şimdi şöyle bir şey var aslında. Eylül'de üniversiteye başlayacağım inşaallah ( 2. Mezun senem çünkü bıktım artık) eğer konsol alırsam yanıma götürebilirim belki. Birde halihazırda bir Gaming laptopum olduğu için çok da karar veremedim. Tamam masaüstü performansı laptop performansından çok başka ama yine de değer mi acaba diye düşünüyorum.

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
Yeni bir eve taşınacağız, o yüzden 4k bir tv alacağız o yüzden de ps4 pro düşünmüştüm. Birde arkadaşlarımla yazın, akşamları kendi aramızda eğlenmek için yayın açmayı düşünüyorum. Laptop ekranı küçük olduğu için zevk almıyorum yayından.
dediğim gibi hdmi ile bağlarsın ekrana laptopu kasa olarak kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle yapan çok

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Hocam şimdi şöyle bir şey var aslında. Eylül'de üniversiteye başlayacağım inşaallah ( 2. Mezun senem çünkü bıktım artık) eğer konsol alırsam yanıma götürebilirim belki. Birde halihazırda bir Gaming laptopum olduğu için çok da karar veremedim. Tamam masaüstü performansı laptop performansından çok başka ama yine de değer mi acaba diye düşünüyorum.

Laptobu sat taşınabilirlik için çok küçük kasalar var mini atx bir anakart al çift fanlı bir ekran kartı al egesiz olur o kasaların fanları sende kasaya rgb şerit döşersin miş gibi olur televizyona falan da bağlarsın konsolda 60hz üstü alamazsın hem istersen yayında acarsın pcdr

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enver ömer
Halihazırda, MSI markalı bir Gaming laptopum var. Ama masaüstü mü alsam yoksa ps4 pro mu alsam karar veremedim. Konsol deneyimi hiç yaşamadım. Siz olsanız hangisini önerirsiniz?
ps 5 dijital sürümü türkiyeye geldiğinde biraz daha para koyup onu düşünebilirsin bence 6000-6500 tl olabilir tabi kur düşerse daha da düşer fiyat

Top Bottom