Monitöre ne kadar vereceksinAcaba monitör ile beraber 4500 TL ye sistem toplanabilir mi? Ayrıca 16 gb ram olsa çok iyi olur.Hazır olmasıda çok çok iyi olur gamegaraj gibi mesela.
monitöre 900tl civarı ayırırsak ekran kartını ikinci el alırsak güzel bir sistem önerebilirim. Kalan parçalar sıfır olacak.Acaba monitör ile beraber 4500 TL ye sistem toplanabilir mi? Ayrıca 16 gb ram olsa çok iyi olur.Hazır olmasıda çok çok iyi olur gamegaraj gibi mesela.
o sistem alınmaz toplama 10100f+rx570 ile alırsın o paraya.monitör olarak ta bu bencePollux 3TN-B - Game Garaj
INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD Gaming Monitör Fiyatları
Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD Gaming Monitör fiyatları Cimri'de. Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD Gaming Monitör ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD Gaming Monitör ürünü Cimri'de hemen bulun.www.cimri.com
Rx 570 ikinci el temiz bulmak zor sıfırı da gereksiz pahalı bence alınabilirmonitöre 900tl civarı ayırırsak ekran kartını ikinci el alırsak güzel bir sistem önerebilirim. Kalan parçalar sıfır olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o sistem alınmaz toplama 10100f+rx570 ile alırsın o paraya.
Tamamdır o zaman şöyle;Her hangi biri var mı yardım edebilecek.Yeni bütçesi 5500 TL
kolaya kaçacaksa kötüsüne razı ise benim bileceğim iş değil.Rx 570 ikinci el temiz bulmak zor sıfırı da gereksiz pahalı bence alınabilir
Haır kasa olması lazım arkadaşımın toplama bilgisi yok.Tamamdır o zaman şöyle;
İ3 10100f (OC yapmayacaksan)
B460M pro
Rx5500xt 4gb
patriot burst 240gb
psu hydro k ama kesin budur diyemem
Kasa ucuz olsun dersen Zalman T7
kalan para ile monitör çıkar gibi
kasa var ama ucuz öyle ışıklı mışıklı değilHaır kasa olması lazım arkadaşımın toplama bilgisi yok.
Kasa derken toplanmış olmas lazım .kasa var ama ucuz öyle ışıklı mışıklı değil
Zalman T7 dedim ya
Cevabım en açıklayıcısı oldu ise en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirim.
ha hazır sistem mi lazım toplama olmaz mı?Kasa derken toplanmış olmas lazım .