Neler Yeni

45000TL HP Hp Victus 16-S1010NT Alınır mı?

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
110w ile sınırlı 14. Nesil işlemcili modellerin de ama 157w da alacağı skorları 110w da alıyor zaten. O sınırlı dedikleri W da bile 4090 nı çok rahat besler 14700hx felan.
Sonunda bilgili ve doğru açıklayan birisini gördüm bu forumda genel bi cahillik hakim laptop konusunda bu forumda victus alınmaz limitli kasası çöp vs diyenlerle dolu şunu söylemek istiyorum 3 tane arkadaşıma ve kuzenime victus aldırdım bütün testlerinide kendim bizzat yaptım işlemcisi her zaman alması gereken skorları verdi yaptığım testlerde kaldıki çoğu kişi bu laptopu oyun oynamak için alıyo oyun oynarken zaten o kadar watt çekmesine gerek bile yok ve ayrıca yaptığım hem cinebench timespy ve oyun testlerinde laptop 80-83 dereceyi geçmedi gerçekten başarılı bir soğutması var kasa kalitesine gelirsekde rakipleride zaten bu segmentte plastik kasa kullanıyor victus plastikken bunlar metal değil yana plastik plastiktir

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mehmet Akca
Sonunda bilgili ve doğru açıklayan birisini gördüm bu forumda genel bi cahillik hakim laptop konusunda bu forumda victus alınmaz limitli kasası çöp vs diyenlerle dolu şunu söylemek istiyorum 3 tane arkadaşıma ve kuzenime victus aldırdım bütün testlerinide kendim bizzat yaptım işlemcisi her zaman alması gereken skorları verdi yaptığım testlerde kaldıki çoğu kişi bu laptopu oyun oynamak için alıyo oyun oynarken zaten o kadar watt çekmesine gerek bile yok ve ayrıca yaptığım hem cinebench timespy ve oyun testlerinde laptop 80-83 dereceyi geçmedi gerçekten başarılı bir soğutması var kasa kalitesine gelirsekde rakipleride zaten bu segmentte plastik kasa kullanıyor victus plastikken bunlar metal değil yana plastik plastiktir
Maalesefki forum sitelerinin en kötü kısmı da bilgi kirliliğinin çok olması. İşte ordan burdan duydukları şeylerle markaları kötüyen bir sürü insan var yapacak bir şey yok. 30 yıldır bu işin içinde olsam da anlatamıyorsun çoğu şeyi insanlara neyse. Benim de bir çok arkadaşım kullanıyor victus 16 yı hepsi de çok memnun.Zaten hepsi plastik laptopların. Evet kasa yapısı olarak bir şatafatlı gaming Laptop görüntüsü yok sade bir tasarımı var ama ben çok önemsemedim benim için performansı ve soğutmasıydı. Verdiğim paranın hakkını çok çok iyi veriyor.

Thadox

80+ Bronze
Evet victuslarda throttle var fakat bu kullanıcıya zarar veren bişe değil aksine koruyan bişe. Zaten render almayan biri 90w üstünü görmüyor asla. Victus 15 için diyemem ama 16 modeli ısınmıyor. Arkadaşım bir yıldan fazladır s0023nt modelini kullanıyor bakım da yapmadı ve aşağı yukarı ilk gün ki fps ve sıcaklık değerlerini koruyor. Victus 16 laptoplar fp gaming laptop ihtiyacını karşılıyor. Araştırıp doğru model seçtiğiniz takdirde sorun olmaz. (2. m2 slotu sanırım çoğunda yok alırken aklınızda bulundurun.)

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
110w ile sınırlı 14. Nesil işlemcili modellerin de ama 157w da alacağı skorları 110w da alıyor zaten. O sınırlı dedikleri W da bile 4090 nı çok rahat besler 14700hx felan.
Bende bir laptop alacağım da ne alacağıma karar veremedim şuanlık https://app.hb.biz/U9Pqpit9HLBa bunu buldum bu fiyatta daha iyisi olan varmıdır sence ?

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mehmet Akca
Bende bir laptop alacağım da ne alacağıma karar veremedim şuanlık https://app.hb.biz/U9Pqpit9HLBa bunu buldum bu fiyatta daha iyisi olan varmıdır sence ?
Daha ucuza 32 gb versiyonu var

13700H yerine 8845hs bu da olabilir

Bunlara da bakabilirsin

8 gb 4070 mobile kartı 2k ekran da çok önermesem de bu var

Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD Rtx 4070-8 GB Freedos 16" Wqxga 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLJEY.003

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
Merhaba dostlar,
45000tl ya kadar bir bütçem var ve laptop arayışındayım https://www.hepsiburada.com/hp-vict...nt=HBCV00006KPBOQ&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c ve bu laptopa karar kıldım sizce daha iyileri var mıdır fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Fp olarak alinabilir bi cihaz arkadasimda var inceleme firsati buldum. Eger kalite on planda ise tavsiye etmem. Donanim daha on plandaysa mantikli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size donanim kisminda katiliyorum 100 wattan sonra pek bir sey degismiyor.
Kasasi bana anormal kalitesiz geldi. Bu segmentte digerleri de plastik de plastigin de kalitesi olur biraz. Tuslari cok kalitesiz touchpad cok kotu onun disinda su an piyasadaki en fp cihazlar da victus 16 lar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,354
Üyeler
163,649
Son üye
eminsonmez
Top Bottom