Yardım 450₺ Modem/Router Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Kullanmakta olduğum TürkTelekom Hipernet tarifesi ile fibernet modemi verild.
Birkaç haftadır modemi açmak için 2-3 kere denemem gerekiyordu.
Bugün ise hiç açılmadı ve müşteri hizmetlerini aradığımda donanımsal bir sorun olduğunu modemin markası olan Zyxel müşteri hizmetlerini aramamam gerektiği söylendi.
Bende aradım ve modemi servise göndermem gerektiğini söylediler.
2-3 aydır aklımda modem almak vardı zaten ama çokta bilgim olmadığı için bulaşmadım ve TürkTelekom'un verdiği modemi kullandım.

Şimdi ise sizden ricam; 450₺ yi aşmayacak kaliteli ve beni üzmeyecek bir modem/router önerisinde bulunmanızı istiyorum?

Ve modem/router almadan önce nelere dikkat etmeliyim ve modemi aldıktan sonra direk bağlantılarını yaptıktan sonra bağlanabilir miyim yada yapmam gerekenler nelerdir?
Zamanında birkaç araştırma yaptım ve bu ürünü alanlar çok memnun acaba benim bunu almam gerekiyor mu?

TP-LİNK TL-WR941HP modemini kullanıyorum gayet memnunum. Şu anda indirimde 550TL'den 460 TL'ye düşmüş. İncele istersen ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Buraya tıkla. Bu modem 900+Metre kare alanı kapsayabilecek güce sahip. (Modem alırken Alınan/Verilen MBPS hızı ve Menziline dikkat etmeniz gerekiyor.)

TP-LİNK TL-WR941HP modemini kullanıyorum gayet memnunum. Şu anda indirimde 550TL'den 460 TL'ye düşmüş. İncele istersen ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Buraya tıkla. Bu modem 900+Metre kare alanı kapsayabilecek güce sahip. (Modem alırken Alınan/Verilen MBPS hızı ve Menziline dikkat etmeniz gerekiyor.)
Hocam peki bu modem arayüzü nasıl iyi mi?
Tp link bana nedense hep kalitesiz gelmiştir keenetic yada asus almayı düşünüyorum da...

Tp link bana nedense hep kalitesiz gelmiştir keenetic yada Asus almayı düşünüyorum da...

Arayüzü klasik TP-Link arayüzü kolay ve basit. Asusun bu modelini de kullandım. Kendiside güzel arayüzü TP-Link'e nazaran daha güzel ve kullanılabilir. Ancak fiyatı biraz tuzlu.

Tp link bana nedense hep kalitesiz gelmiştir keenetic yada Asus almayı düşünüyorum da...
Hocam internetin fiber ise modem almana gerek yok 150 TL civarına access point al yeter.

Hocam internetin fiber ise modem almana gerek yok 150 TL civarına access point al yeter.
Hocam internetim fiber değil maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayüzü klasik TP-Link arayüzü kolay ve basit. Asusun bu modelini de kullandım. Kendiside güzel arayüzü TP-Link'e nazaran daha güzel ve kullanılabilir. Ancak fiyatı biraz tuzlu.
Evet hocam uçukmuş fiyatı :D
Ama yine de araştırmaya devam edeceğim almışken iyisini almak istiyorum

Hocam internetim fiber değil maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam uçukmuş fiyatı :D
Ama yine de araştırmaya devam edeceğim almışken iyisini almak istiyorum
O zaman modem almak zorundasın.

ASUS DSL AC51 var sinyal gücü çok zayıf tavsiye etmem 200tl ye almıştım zamanında

Asus DSL AC51 var sinyal gücü çok zayıf tavsiye etmem 200tl ye almıştım zamanında
Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim sanırım keenetic alacağım arkadaşım da da var kendiside memnun olduğu gibi alan birçok kişi de memnun

Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Şu ana kadar hiç harici modem kullanmadım ve piyasayı araştırmadım. Bu tür aletlere en fazla 150 veririm 450-500 çok uçuk geliyor bana. Zaten şu ana kadar hep Türk Telekom'un kendi verdiği modemleri kullandım gayet işimi görüyorlar.

Şu ana kadar hiç harici modem kullanmadım ve piyasayı araştırmadım. Bu tür aletlere en fazla 150 veririm 450-500 çok uçuk geliyor bana. Zaten şu ana kadar hep Türk Telekom'un kendi verdiği modemleri kullandım gayet işimi görüyorlar.
Hocam almışken iyisini alayım diyorum.
Bende biliyorum biraz uçuk olduğunu ama en azından uzun ömürlü olur

Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim sanırım keenetic alacağım arkadaşım da da var kendiside memnun olduğu gibi alan birçok kişi de memnun
Açıkçası yeni bir modem alacak olsam keenetic alırdım kesin
Bu modemde var elimde ama kullanmıyorum sinyal gücü çok iyi asusdan felan ama arayüz vs. ve güncelleme almıyor kablolu kullandığım için şuan ve Asus diye asusu kullanıyorum şuan

Geri