evet ses de kasarsın müziğini de zevkle dinlersin mikrofonu da iyi konforu zaten şahane Logitech farkı eee böyle bir zamanda 450 TL ye Logitech mikrofonlu kulaklık denk getirmişsin hemencecik alArkadaşlar dün indirimde g332 buldum amazonda bana 450tlye geldi sizce değermi memnun kalırmıyım konforu nasıl ve ses kasabilmek rahatmı?
Kullanıyorum zamanında mecbur olarak almak zorunda kaldım.Arkadaşlar dün indirimde g332 buldum amazonda bana 450tlye geldi sizce değermi memnun kalırmıyım konforu nasıl ve ses kasabilmek rahatmı?
iyiki dün gece görüp almışım şuan en ucuz fiyatı 780tl oldu450 TL miss epey iyi denk getirmişsin kaçırmadan al Logitech üzmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ses de kasarsın müziğini de zevkle dinlersin mikrofonu da iyi konforu zaten şahane Logitech farkı eee böyle bir zamanda 450 TL ye Logitech mikrofonlu kulaklık denk getirmişsin hemencecik al
bende var gayet memnunum sıkıntı diyebileceğim tek şey dışardan kaba bir kulaklık gibi duruyor ama çok hafif ben ağır bir şey beklediğim için hoşuma gitmedi cidden hafif bir kulaklık onun dışında bana göre bir sıkıntı yok belki bu senin için artıdır bileArkadaşlar dün indirimde g332 buldum amazonda bana 450tlye geldi sizce değermi memnun kalırmıyım konforu nasıl ve ses kasabilmek rahatmı?