Neler Yeni

450tlye g332 değermi

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
Arkadaşlar dün indirimde g332 buldum amazonda bana 450tlye geldi sizce değermi memnun kalırmıyım konforu nasıl ve ses kasabilmek rahatmı?

alkolikpanda

80+ Bronze
450 TL 😙 miss epey iyi denk getirmişsin kaçırmadan al Logitech üzmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar dün indirimde g332 buldum amazonda bana 450tlye geldi sizce değermi memnun kalırmıyım konforu nasıl ve ses kasabilmek rahatmı?
evet ses de kasarsın müziğini de zevkle dinlersin mikrofonu da iyi konforu zaten şahane Logitech farkı 😉eee böyle bir zamanda 450 TL ye Logitech mikrofonlu kulaklık denk getirmişsin hemencecik al

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Kullanıyorum zamanında mecbur olarak almak zorunda kaldım.
Bence alınmaz ama 450TL ye başka ne alternatif var bilmiyorum

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
450 TL 😙 miss epey iyi denk getirmişsin kaçırmadan al Logitech üzmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ses de kasarsın müziğini de zevkle dinlersin mikrofonu da iyi konforu zaten şahane Logitech farkı 😉eee böyle bir zamanda 450 TL ye Logitech mikrofonlu kulaklık denk getirmişsin hemencecik al
iyiki dün gece görüp almışım şuan en ucuz fiyatı 780tl oldu

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bende var gayet memnunum sıkıntı diyebileceğim tek şey dışardan kaba bir kulaklık gibi duruyor ama çok hafif ben ağır bir şey beklediğim için hoşuma gitmedi cidden hafif bir kulaklık onun dışında bana göre bir sıkıntı yok belki bu senin için artıdır bile

Top Bottom