- Bütçe
- 45000
Arkadaşlar bütçem 45bin TL !!sıfır sistem!! istiyorum önerisi olan var mı . İntel işlemci olursa çok iyi olur . Steam PUBG oynuyorum işlemcinin yüksek olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
İntel isteme sebebin nedirArkadaşlar bütçem 45bin TL !!sıfır sistem!! istiyorum önerisi olan var mı . İntel işlemci olursa çok iyi olur . Steam PUBG oynuyorum işlemcinin yüksek olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
Biraz troll gibi geldi ama arkadaş bilgi sahbi değildir belkiBütçeyi 45k belirleyip PUBG den bahsetmen ilginç olmuş. Ekstra masraftan kurtaralım seni istersen? Neler oynayacaksın hangi çözünürlükte oynayacaksın
Hayırlı cumalar akşam bakarım hatırlatin lütfen bana
Neden troll olayım anlamadım merak etmeyin bilgi sahibiyim bu konular hakkına sadece sizlerden de öneri almak istemiştimBiraz troll gibi geldi ama arkadaş bilgi sahbi değildir belki
İntel istememin sebebi intel pubg'de daha sabit fps veriyorİntel isteme sebebin nedir
Yani zaten pubg herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece pubg oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucalBütçeyi 45k belirleyip PUBG den bahsetmen ilginç olmuş. Ekstra masraftan kurtaralım seni istersen? Neler oynayacaksın hangi çözünürlükte oynayacaksın?
Amd tarafı daha f/pNeden troll olayım anlamadım merak etmeyin bilgi sahibiyim bu konular hakkına sadece sizlerden de öneri almak istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel istememin sebebi intel PUBG'de daha sabit fps veriyor
Yani zaten PUBG herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece PUBG oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucal
1728 x 1080 ne alaka?Neden troll olayım anlamadım merak etmeyin bilgi sahibiyim bu konular hakkına sadece sizlerden de öneri almak istemiştim
İntel istememin sebebi intel PUBG'de daha sabit fps veriyor
Yani zaten PUBG herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece PUBG oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucal
Arkadaşlar siz neden herşeye laf ediyorsunuz yani yazmak istemeyen yazmasın sürekli yorum yapıyorsunuz1728 x 1080 ne alaka?
Yazmak istediğim için yazdım zaten?Arkadaşlar siz neden herşeye laf ediyorsunuz yani yazmak istemeyen yazmasın sürekli yorum yapıyorsunuz
Arkadaşlar bütçem 45bin TL !!sıfır sistem!! istiyorum önerisi olan var mı . İntel işlemci olursa çok iyi olur . Steam PUBG oynuyorum işlemcinin yüksek olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.