Çözüldü✓ 45k bütçem var pc lazım

wonk

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
45000
Arkadaşlar bütçem 45bin TL !!sıfır sistem!! istiyorum önerisi olan var mı . İntel işlemci olursa çok iyi olur . Steam PUBG oynuyorum işlemcinin yüksek olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Arkadaşlar bütçem 45bin TL !!sıfır sistem!! istiyorum önerisi olan var mı . İntel işlemci olursa çok iyi olur . Steam PUBG oynuyorum işlemcinin yüksek olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
İntel isteme sebebin nedir

Bütçeyi 45k belirleyip pubg den bahsetmen ilginç olmuş. Ekstra masraftan kurtaralım seni istersen? Neler oynayacaksın hangi çözünürlükte oynayacaksın?

Bütçeyi 45k belirleyip PUBG den bahsetmen ilginç olmuş. Ekstra masraftan kurtaralım seni istersen? Neler oynayacaksın hangi çözünürlükte oynayacaksın
Biraz troll gibi geldi ama arkadaş bilgi sahbi değildir belki

Biraz troll gibi geldi ama arkadaş bilgi sahbi değildir belki
Neden troll olayım anlamadım merak etmeyin bilgi sahibiyim bu konular hakkına sadece sizlerden de öneri almak istemiştim
Post automatically merged:

İntel isteme sebebin nedir
İntel istememin sebebi intel pubg'de daha sabit fps veriyor

Bütçeyi 45k belirleyip PUBG den bahsetmen ilginç olmuş. Ekstra masraftan kurtaralım seni istersen? Neler oynayacaksın hangi çözünürlükte oynayacaksın?
Yani zaten pubg herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece pubg oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucal

Neden troll olayım anlamadım merak etmeyin bilgi sahibiyim bu konular hakkına sadece sizlerden de öneri almak istemiştim

İntel istememin sebebi intel PUBG'de daha sabit fps veriyor

Yani zaten PUBG herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece PUBG oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucal
Amd tarafı daha f/p

AM5 önü daha açık, bunu göz önünde bulundurun. Intel her sene soket değiştiriyor bu da sizin işlemci yüksetmenize engel olacak ekstra olarak anakart parası vermiş olacaksınız. Bu bütçede 4070 sistemler vardı en son.

İntel istememin sebebi intel PUBG'de daha sabit fps veriyor

Yani zaten PUBG herkesin bildiği üzere bozuk bir oyun her güncellemede fps kaybı yaşıyorum. Sadece PUBG oynuyorum çözünürlük 1728x1080 bu olucal
1728 x 1080 ne alaka?

Benim tercihlerim bunlar olurdu fikrimle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,998
Üyeler
190,847
Son üye
avsaadasitatilrehberi
Geri