Snapdragon işlemcili modeli alınabilir çok sorunlu sayılmaz ama ekranda dokunmatik sorunu olabiliyor bazılarında.Biraz araştırdım sanırım problemli modelleri varmış hangi modelinde sıkıntı yok paylaşabilir misiniz?
İşlemci hakkında bilgi vermemişler ama herhalde Snapdragon'lu olanıdır. Şu anda Snapdragon'lu satılmıyor herhalde zaten.
En uygunu burada satılıyor ve mobil uygulamaya özel 1000 lira üstü alışverişe 50 lira indirim veriyor.Snapdragonlu diye belirtilen
bunu buldum ama 1000tl fiyat farkı var
Satılıyorİşlemci hakkında bilgi vermemişler ama herhalde Snapdragon'lu olanıdır. Şu anda Snapdragon'lu satılmıyor herhalde zaten.
Garanti olması için 1000 TL fazladan vermeye gerek yok. Alacağınız zaman satıcıya sorabilirsiniz sanırım.Snapdragonlu diye belirtilen
bunu buldum ama 1000tl fiyat farkı var
Exynos'lu olanı satılmıyor galiba diyecektim. Yanlış söylemişim.G780G" ibareli olanlar Snapdragon işlemci olanıdır.
Snapdragon demiş satıcı soru cevapta.
Snapdragon'lu olanı bu.
A72 de olabilir belki. Bunu da araştırabilirsiniz ama bence S20 FE biraz daha alınası bir seçenek.Cevaplar için teşekkürler bu fiyatlarda başka öneriniz varmıdır yoksa almayı düşünüyorum