Neler Yeni

48.000 TL'ye İkinci El Iphone 14 Pro 256 GB almak mantıklı olur mu?

iphone o kadar para verecegime 20k android alırdım. ben iphone kullandım hiç begenmedim bu yüzden. tabi karar senin
Uzun zamandır Samsung amiral sinifi kullanıyorum değişiklik olsun diye Iphone'a geçmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Type c oluyor telefonun şarj girişi tekel köpek Apple 15. Modeline kadar önce ki telefonlara sırf kablodan ekstra kâr edip kendi kablosunu dayatmak istediği için 15. Modele kadar type c koymamıştı ama type c büyük kolaylık telefonun şarj aleti her zaman bulamazsın ama type c şarj aleti neredeyse kime sorarsan bulursun
Doğru diyorsun bende de hep type-c kablo var büyük avantaj olur.

Ne kadar tuhaf ya 2 yıllık telefonun 2 eline 50k bayılıyorlar
Parasi olan bayılır kral tercih meselesi. Bu zamana kadar hep Samsung kullandım degisiklik olsun istiyorum.

hocam daha güncel ve şarj girişi :D ve sıfır hani 2. el telefona 48k verilir mi yav.
Benim de aklıma tam yatmadı ben hep sıfır telefon aldım ve amiral sinifi kullandım. Bu sefer değişiklik olsun istiyorum.

hocam daha güncel ve şarj girişi :D ve sıfır hani 2. el telefona 48k verilir mi yav.
Benim de aklıma tam yatmadı ben hep sıfır telefon aldım ve amiral sinifi kullandım. Bu sefer değişiklik olsun istiyorum.

mantıksız. S25 alın

Geri