Neler Yeni

48" 4K 10bit monitör 29.999TL

Oled mi IPS mi, satıcı sallıyor mu yoksa cidden Oled mi? Oled ise bedava, TV niyetine alınacak bir ürün. 48 inch monitör olmaz.

Oled mi IPS mi, satıcı sallıyor mu yoksa cidden Oled mi? Oled ise bedava, TV niyetine alınacak bir ürün. 48 inch monitör olmaz.
55" QLED tv var çok da güzel oluyor PC bağlayınca. 2 hafta TV de takıldıktan sonra 27" monitör küçük gelmeye başladı.

80- 90cm derinlikte bir masa ile çok rahat kullanabilirsiniz.

Tek dezavantajı monitör kolu kullanamamak. Bu boyutu destekleyen güvenilir bir kol göremedim.

https://ty.gl/1xdiia6dak973 Linkteki ürün muadili ama 12k fiyat farkı var, oled düşünen kaçırmasın bence

55" QLED tv var çok da güzel oluyor PC bağlayınca. 2 hafta TV de takıldıktan sonra 27" monitör küçük gelmeye başladı.
Samsung g8 oled 34 inç alacaktım şimdi bunu görünce kafam karıştı...ama 48 inç 4K hem masa hemde ekran kartı için sorun olur gibi, çok kararsız kaldım ya

Samsung g8 oled 34 inç alacaktım şimdi bunu görünce kafam karıştı...ama 48 inç 4K hem masa hemde ekran kartı için sorun olur gibi, çok kararsız kaldım ya
sadece pc için kullanacaksanız g8 daha mantıklı ama konsol da kullanıyorsanız g8 i düşünmeyin hocam, konsolda çoğu oyun geniş ekran desteklemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,480
Üyeler
173,382
Son üye
groott
Geri