Ciddi misin?crucial bx500
Yaw dalga misiniz yacrucial bx500
evet ciddiyim.2 seneyi aşkın şekilde kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım.Ciddi misin?
Kronik sorunlu.
Neden o zaman forum sorun yaşayanlarla dolu?evet ciddiyim.2 seneyi aşkın şekilde kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım.
Burada seninle o konuyu tartismayacagim git eski konularimizi oku bol bol tartistik ama gelip de kendiniki sorunsuz diye burada onu onerme bir sey bilmedenevet ciddiyim.2 seneyi aşkın şekilde kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım.
yazdığın ile aynı mantık ile, sen ya da başkası sorun yaşadı diye diğeri de sorun yaşayacak değil. sende haklısın, sorun yaşadığın parçayı önermemekte.Neden o zaman forum sorun yaşayanlarla dolu?
Sen sorun yaşamadın diye herkes yaşamayacak değil.
Lütfen insanları riske atmayın ucuz bir fiyatı yok 450TL civarı bir paradan bahsediyoruz.
Evet ama sen sorun yasamadin diye baskasi da yasamayacak degil sans isi iste biz de sorun cikartma ihtimali yuksek diye onu onermiyoruz. Baska modellere yonelsin bx500 e hic karismasin.yazdığın ile aynı mantık ile, sen ya da başkası sorun yaşadı diye diğeri de sorun yaşayacak değil. sende haklısın, sorun yaşadığın parçayı önermemekte.
Samsung ya da hyperx480gb kronik sorunlu olmayan F/P bir SSD önerir misiniz minumum 4 yıl kullanacağım.
HyperX bende de var ama @crazyreign reis sorun yaşamış 4 yıl önce almış sağlık %4 düşmüş ona normal diyebiliriz ama write 120mb'lara düşmüş diye hatırlıyorum.Samsung ya da hyperx