Neler Yeni

4880 TL RTX 2070 Super,Sizce Dolandırıcı mı?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Letgo'da 21 ay garantili Rtx 2070 Super buldum ama adam Ispartada ve(ilk önce aramak istedi uğraşmadım)kargo yoluyla yollayabilirim dedi ama bana bi miktar para atın yollarım ve kart evinize geldiğinde geri kalan para yollarsınız dedi ve ben kabul etmedim haliyle.Sizce dolandırıcı mı ? Çünkü yaptığının hiçbir mantığı yok ve piyasada bu kart 2.elde 8-9k arası satılıyor.

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Letgo'da 21 ay garantili Rtx 2070 Super buldum ama adam Ispartada ve(ilk önce aramak istedi uğraşmadım)kargo yoluyla yollayabilirim dedi ama bana bi miktar para atın yollarım ve kart evinize geldiğinde geri kalan para yollarsınız dedi ve ben kabul etmedim haliyle.Sizce dolandırıcı mı ? Çünkü yaptığının hiçbir mantığı yok ve piyasada bu kart 2.elde 8-9k arası satılıyor.
amatör dolandırıcı uzak durunuz

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Dolandırıcı dostum sence oyle birsey olabilirmi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Whatsapptan kendisiyle sövüşmüşlüğüm var. Adam yollayacam adres at dedim aradım engelledi xd.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom