4880 TL RTX 2070 Super,Sizce Dolandırıcı mı?

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Letgo'da 21 ay garantili Rtx 2070 Super buldum ama adam Ispartada ve(ilk önce aramak istedi uğraşmadım)kargo yoluyla yollayabilirim dedi ama bana bi miktar para atın yollarım ve kart evinize geldiğinde geri kalan para yollarsınız dedi ve ben kabul etmedim haliyle.Sizce dolandırıcı mı ? Çünkü yaptığının hiçbir mantığı yok ve piyasada bu kart 2.elde 8-9k arası satılıyor.

Letgo'da 21 ay garantili Rtx 2070 Super buldum ama adam Ispartada ve(ilk önce aramak istedi uğraşmadım)kargo yoluyla yollayabilirim dedi ama bana bi miktar para atın yollarım ve kart evinize geldiğinde geri kalan para yollarsınız dedi ve ben kabul etmedim haliyle.Sizce dolandırıcı mı ? Çünkü yaptığının hiçbir mantığı yok ve piyasada bu kart 2.elde 8-9k arası satılıyor.
amatör dolandırıcı uzak durunuz

Dolandırıcı dostum sence oyle birsey olabilirmi

Whatsapptan kendisiyle sövüşmüşlüğüm var. Adam yollayacam adres at dedim aradım engelledi xd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri