Neler Yeni

48K Bütçeye Laptop Önerisi

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kaya
Selamlar.

Alacağım bilgisayarı kullanım amaçlarım şu şekilde:
  • Yazılım, veri analizi (vscode, datagrip, dbeaver, powerbi gibi uygulamalar)
  • Office programları (Özellikle Excel)
  • Günlük kullanım, dizi-film izleme, 10-15 açık sekme.
Bütçem maksimum 47-48k'ya çıkabilir. Şarjı uzun süre giden, bahsettiğim programlarda herhangi bir kasma vs. olmadan sorunsuz çalışabilecek, önümüzdeki yıllarda da kullanabileceğim uzun ömürlü bir laptop arıyorum.

Araştırmalarıma göre içime en çok sinen model Huawei Matebook 14: 16gb ram, Intel Ultra 7-155H işlemci, Intel Arc ekran kartı. OLED, 2880 × 1920 dokunmatik ekran.

Link: https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-14-2024/buy/

Her türlü önerilerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Güzel cihaz seçmişsiniz hocam ama bence özelliklerine göre çok pahalı
Öğrenci indirimi ile yüzde 10 indirim oluyor huawei mağazasında o şekilde almanızı öneririm
Daha ucuz benzer özelliklerde acer modeli var tek farkı dokunmatik ekranı yok ve 90hz ekranı var öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de işlemci gücü ve ram den dolayı kesinlikle şu ürünü öneririm

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel cihaz seçmişsiniz hocam ama bence özelliklerine göre çok pahalı
Öğrenci indirimi ile yüzde 10 indirim oluyor huawei mağazasında o şekilde almanızı öneririm
Daha ucuz benzer özelliklerde acer modeli var tek farkı dokunmatik ekranı yok ve 90hz ekranı var öneririm

Bir de işlemci gücü ve ram den dolayı kesinlikle şu ürünü öneririm
Önerilerin için çok teşekkür ederim hocam. Şu an kullandığım laptop da acer ve pek memnun kaldığımı söyleyemem. O yüzden acer almayı hiç düşünmüyorum.

Linkini attığınız asus bilgisayarı ilk kez gördüm, özelliklerine baktığımızda çok güzel gözüküyor gerçekten. Satıcısına güvenebilir miyim bu bütçeleri verip onu bilmiyorum. Başka herhangi bir yerde aynı özelliklerdeki modeli de bulamadım. Kronik bir sorunu vs. var mıdır onun hakkında bilgi alabileceğim bir yer de yok sanırım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Önerilerin için çok teşekkür ederim hocam. Şu an kullandığım laptop da acer ve pek memnun kaldığımı söyleyemem. O yüzden acer almayı hiç düşünmüyorum.

Linkini attığınız asus bilgisayarı ilk kez gördüm, özelliklerine baktığımızda çok güzel gözüküyor gerçekten. Satıcısına güvenebilir miyim bu bütçeleri verip onu bilmiyorum. Başka herhangi bir yerde aynı özelliklerdeki modeli de bulamadım. Kronik bir sorunu vs. var mıdır onun hakkında bilgi alabileceğim bir yer de yok sanırım.
Satıcı güvenilir hocam nethouse bilinen bir satıcı
Snapdragon x elite işlemcili versiyonunun incelemesini bulabildim bu cihazla bazı farkları var ama

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kaya
Satıcı güvenilir hocam nethouse bilinen bir satıcı
Snapdragon x elite işlemcili versiyonunun incelemesini bulabildim bu cihazla bazı farkları var ama
Ryzen işlemcili model garip bir şekilde hiçbir yerde yok, yabancı kanallarda bile inceleme videoları yok.

Attığınız yeni modelin bütçesi de beni aşıyor hocam. Çıkabileceğim maks rakam 48. En başta attığım Huawei'den daha uygun bir model bulmaya çalışıyorum saatlerdir... Huawei markası olduğu için biraz çekincelerim var açıkçası.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen işlemcili model garip bir şekilde hiçbir yerde yok, yabancı kanallarda bile inceleme videoları yok.

Attığınız yeni modelin bütçesi de beni aşıyor hocam. Çıkabileceğim maks rakam 48. En başta attığım Huawei'den daha uygun bir model bulmaya çalışıyorum saatlerdir... Huawei markası olduğu için biraz çekincelerim var açıkçası.
Haklı bir çekince bence
Ben de bu fiyatlarda böyle cihazlar bakıyordum attığım asus'un 8845hs li versiyonununu alıcaktım stoğu bitmişti bu cihazı çok araştırdım bu bütçede en iyisi bu gözüküyor

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kaya
Haklı bir çekince bence
Ben de bu fiyatlarda böyle cihazlar bakıyordum attığım asus'un 8845hs li versiyonununu alıcaktım stoğu bitmişti bu cihazı çok araştırdım bu bütçede en iyisi bu gözüküyor
Özelliklerine baktığımızda asus çok daha iyi gözüküyor gerçekten ama acaba hatalı bir üretim mi vs. diye düşünmeden edemiyorum. Hiçbir inceleme videosunun olmaması vs. normal gelmiyor çünkü. Macbook m2 air 16gb/512gb ssd modelini de düşüneceğim son çare.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Özelliklerine baktığımızda asus çok daha iyi gözüküyor gerçekten ama acaba hatalı bir üretim mi vs. diye düşünmeden edemiyorum. Hiçbir inceleme videosunun olmaması vs. normal gelmiyor çünkü. Macbook m2 air 16gb/512gb ssd modelini de düşüneceğim son çare.
macbooklara ben bazı oyunları açmıyor diye sıcak bakmıyordum o yüzden çok araştırmadım bilgim yok

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kaya
macbooklara ben bazı oyunları açmıyor diye sıcak bakmıyordum o yüzden çok araştırmadım bilgim yok
Hocam bu nasıl sence?

Hocam bu nasıl sence?

Şimdi tekrar baktım da sanırım ürünü satan mağaza bu bilgisayarın ramini falan kendi yükseltmiş. Sıkıntılı bir durum sanırım bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom