Neler Yeni

48X40 Porge Mi Klasse Mi(E-Spor Edition Olarak )

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
40x30 aldım 150 liraya trendyoldan daha önce kaliteli mouse pad kullandığımda oldu anlam veremiyorum en ufak bir şey değiştirdiğini zannetmiyorum eskiyip ezilmediği sürece bu paraları verince ne değiştiriyor bu mousepadler söyleyebilecek var mı bir bana mı saçma geliyor. Cam kullandım internet kafe mousepadi kullandım en ufak fark göremedim.
Kullananlar farkın oldugunu soyluyor denemek lazım ama bazıları gerçekten çok hantal kalıyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
40x30 aldım 150 liraya trendyoldan daha önce kaliteli mouse pad kullandığımda oldu anlam veremiyorum en ufak bir şey değiştirdiğini zannetmiyorum eskiyip ezilmediği sürece bu paraları verince ne değiştiriyor bu mousepadler söyleyebilecek var mı bir bana mı saçma geliyor. Cam kullandım internet kafe mousepadi kullandım en ufak fark göremedim.
Şu mouse pad farklarını nasıl anlıyorsunuz en az 10 tane filan kullandım dandik olanlar dışında hiç bi fark yaratmıyor hissettirmiyor hepsi aynı gibi mouse rahat kayıyor klasse-porge-çin'den aldıklarım hep aynı gibi geliyor şuan da klasse kullanıyorum hep 90x40 bi fark hissedemiyorum
Mousepad farkı anlamak biraz profesyonel işi normal bi oyuncu 240hzden 360hze geçmeyi gereksiz görür ya benzer bir düşünce gibi işte yapısı çok farkediyor %30controlse onu anlayabiliyorsun falan dikkat ettiğinde büyük farklar yaratıyor mousepad

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kerem
Mousepad farkı anlamak biraz profesyonel işi normal bi oyuncu 240hzden 360hze geçmeyi gereksiz görür ya benzer bir düşünce gibi işte yapısı çok farkediyor %30controlse onu anlayabiliyorsun falan dikkat ettiğinde büyük farklar yaratıyor mousepad
O zaman bizim gibi normal kullanıcıların anlaması biraz zor bir şey 165-240 arasında ki farkı hissediyorum ama 240-360 hissedemiyorum mesela

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
O zaman bizim gibi normal kullanıcıların anlaması biraz zor bir şey 165-240 arasında ki farkı hissediyorum ama 240-360 hissedemiyorum mesela
evet mousepadler pahalı zaten 700 800 liralık porge ve klasse gibiler gayet yeterli

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
evet mousepadler pahalı zaten 700 800 liralık porge ve klasse gibiler gayet yeterli
Benım bi sitede kod var eğer onla alırsam porge bedavaya falan gelcek ama o sitede klasse yok bu yüzden porge düşünüyorum ama kayıyo dedın masadan bı alıp denıyım denıyorum.Aklımda şu soru var adamlar 3mm espor edit. 600tl ye satıyor 4mm espor edit. 750 ye satıyor bu mm bu kadar onemli mi ne fark yaratır 1mm kalın olması sence nası yapıyım. @Ashoun

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
Benım bi sitede kod var eğer onla alırsam porge bedavaya falan gelcek ama o sitede klasse yok bu yüzden porge düşünüyorum ama kayıyo dedın masadan bı alıp denıyım denıyorum.Aklımda şu soru var adamlar 3mm espor edit. 600tl ye satıyor 4mm espor edit. 750 ye satıyor bu mm bu kadar onemli mi ne fark yaratır 1mm kalın olması sence nası yapıyım. @Ashoun
4mm al benim denediğim 3mmidi sens düşükken kolum mousepadi ufak hareket ettiriyordu kayıyodu yani 4de belki yoktur o

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
4mm al benim denediğim 3mmidi sens düşükken kolum mousepadi ufak hareket ettiriyordu kayıyodu yani 4de belki yoktur o
porge alınrı mı peki gerçekten sence kumaş kalitesi dokuma kalitesi kayışı vs bunlar nasıldı bunlar hakkında da bılgı verırsen super olur. @Ashoun

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam şöyle diyeyim ne tür aldığınıza göre değişir açıkcası ben %70speed %30control olan klasse pro mousepad aldım bana aşırı yavaş geldi halbuki aliexpressten 2 dolara aldığım bir mousepadi kullanıyordum. Sonra gittim mpc480 elitecordura aldım farkları olarak şunu söyleyebilirim kumaş kalitesi cidden güzel hissettiriyor bide bir tık daha iyi kayıyor gibi hissediyorum tabi aradaki 800tllik farka değmez ama kumaş kalitesi vb gibi şeyler fark ediyor sadece onun dışında control mousepadleri felan aldığında anlayabilirsin farkını speed kullanıyorsan. O control mousepadleri sana hiç kaymıyor gibi gelicek

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
porge alınrı mı peki gerçekten sence kumaş kalitesi dokuma kalitesi kayışı vs bunlar nasıldı bunlar hakkında da bılgı verırsen super olur. @Ashoun
Kumaş kalitesi longtenge benzemeye çalışan o kadar da iyi olmayan bir düzeyde ama mouse güzel kayıyor speede yakın gibi gözükse de bence kontrol düzeyinde bir mousepad ama iyidir

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
Kumaş kalitesi longtenge benzemeye çalışan o kadar da iyi olmayan bir düzeyde ama mouse güzel kayıyor speede yakın gibi gözükse de bence kontrol düzeyinde bir mousepad ama iyidir
1.Sizin kullandıgıınız porge mouse pad 48x40 3mm olan mıydı
2.Longtenge benzemeye çalışan dediğiniz klasse longteng mi ?
3.Bir de bana speed tarzı bi öneriniz olsa o ne olurdu .
@Ashoun

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
1.Sizin kullandıgıınız porge mouse pad 48x40 3mm olan mıydı
2.Longtenge benzemeye çalışan dediğiniz klasse longteng mi ?
3.Bir de bana speed tarzı bi öneriniz olsa o ne olurdu .
@Ashoun
porge 3mm kullandım longtenge benzemeye çalışan da aynı mousepad değişik bi yapısı vardı geçen sene şimdikiyle aynı mı bilmiyorum
sana speed önerim kesinlikle blade y

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cevdet AKGÖK
porge 3mm kullandım longtenge benzemeye çalışan da aynı mousepad değişik bi yapısı vardı geçen sene şimdikiyle aynı mı bilmiyorum
sana speed önerim kesinlikle blade y
bu longteng dediğin klasse longteng mi başka bi marka mı oluyor.Teşekkür ederim bu arada yardıımıın ıcın. @Ashoun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,810
Üyeler
172,552
Son üye
miccheck99
Top Bottom