crack kullanılır niye gerek olsun windowsWin 11 knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye gerek yok
crack kullanılır niye gerek olsun windowsWin 11 knk
Niye gerek yok
kanka çözümü basit youtubede var lisans key girip pc yi yeniden başlatıyorsunKnk köşede windows etkinleştir yazıyor benimde hoşuma gitmiyor yani
Knk köşede windows etkinleştir yazıyor benimde hoşuma gitmiyor yani
buda kod hocam:slmgr /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99kanka çözümü basit youtubede var lisans key girip pc yi yeniden başlatıyorsun
erişim reddedildi istenen eylem yükseltilmiş diyor hocamkanka çözümü basit youtubede var lisans key girip pc yi yeniden başlatıyorsun
buda kod hocam:slmgr /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
slmgr /skms kms8.msguides.com
slmgr /ato
slmgr /xpr
buda kod hocam üstteki ipk yazan yeri windowsunun sürümü ile değişiyorsun
Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
daha önceden yapmışsın key alsanda aynı hatayı verir diye düşünüyorumerişim reddedildi istenen eylem yükseltilmiş diyor hocam
Almadım ki, şimdi benim daha önceki laptopla şimdiki bilgisayarım aynı Microsoft hesabı kullanıyom daha öncekinde win 10 pro vardı, şimdiki bilgisayarıma USB den win 11 pro attımdaha önceden yapmışsın key alsanda aynı hatayı verir diye düşünüyorum
Almadım ki, şimdi benim daha önceki laptopla şimdiki bilgisayarım aynı Microsoft hesabı kullanıyom daha öncekinde win 10 pro vardı, şimdiki bilgisayarıma USB den win 11 pro attım
Hangi sitede ?hocam ucuzrandomkey tek geçerim sayısız siparişim var çok memnunum ordan orayı öneririm 20 TL win10 25tl win11 ama win 11 aldım önceden win10 aldıgımla aynı keyi attılar çalıştı
ucuzrandomkey.comHangi sitede ?
sitenin 2 tane yorumu var sıkıntı olmasın ?ucuzrandomkey.com