Çözüldü✓ .

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5
Seçeneklerim bunlar. Hangisi daha iyi? Bu arada baska bir site falan söylemeyin, yalnızca bunları alabilirim ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Valorant vb. Oynayacağım sizce hangisi

Seçeneklerim bunlar. Hangisi daha iyi? Bu arada baska bir site falan söylemeyin, yalnızca bunları alabilirim ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Valorant vb. Oynayacağım sizce hangisi

Bunları alanı genelde halk dilince "enayi" diyoruz . Bunlar alınır mı? neden bu site zorunlu?

hocam bunlar ne allah aşkına para verilirmi bunlara sizce. ben 10.000tlye 2060 aldım bunlar maks 1650 kendinize gelin alıcaksanız düzgün bişey alın yada almayın bari para kazandırmayın şunlara sonra degişik degişik sistemler çıkmaya devam ediyor!!!

insanları kandırmaya yer arıyorlar 🗿 🗿 🗿 🗿 :cool:

hocam bunlar ne allah aşkına para verilirmi bunlara sizce. ben 10.000tlye 2060 aldım bunlar maks 1650 kendinize gelin alıcaksanız düzgün bişey alın yada almayın bari para kazandırmayın şunlara sonra degişik degişik sistemler çıkmaya devam ediyor!!!
Baska secenek yok ):

İyi değil bunlar HP den başkasını sakın alma, mümkünse onu bile alma.

hocam aralarında en iyisi bu
bunada 12 verilmez ama siz bilirsiniz hocam
Valla yapacak bişey yok ):
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi değil bunlar HP den başkasını sakın alma, mümkünse onu bile alma.
Aynen hocam hp sizce iyi markamı yarı yolda bırakır mı ?

hocam aralarında en iyisi bu
bunada 12 verilmez ama siz bilirsiniz hocam
Hocam sizede sorayım hp sizce iyi markamı yarı yolda bırakır mı

Önemli olan marka değil içindekiler

yani alınabilir bir marka diger arkadaşın dedigi gibi önemli olan parçaları. aldıktan sonra ekran kartı , işlemci vs. sıcaklık testlerini yaptıktan sonra güvenle kullanabilirsiniz sıcaklık testlerini nasıl yapıcagınızı bilmiyorsanız yazayım?

5600G ve GTX 1650 gerçekten çok garip bir seçim.

yani alınabilir bir marka diger arkadaşın dedigi gibi önemli olan parçaları. aldıktan sonra ekran kartı , işlemci vs. sıcaklık testlerini yaptıktan sonra güvenle kullanabilirsiniz sıcaklık testlerini nasıl yapıcagınızı bilmiyorsanız yazayım?
Yani fan sicakligi felanmi pek bilmiyorum

5600G ve GTX 1650 gerçekten çok garip bir seçim.
Hocam hazir sistem napalim

Geri