4k bütçe %65 wireless mekanik gaming klavye önerisi.

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Selam arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim özelliklerde klavye arıyorum. Bütçem 4k. Asus ROG set kullandığım için aklım asus rog falchion wireless modeline gidiyor ama yay sesi ve tuşların basılı kalması gibi sorunlarını okuduğum için biraz tedirgin oluyorum. Asus istememin sebebi ise armoury create uygulamasından tek seferde tüm RGB ışıklandırmayı kontrol edebiliyor olmam. Sizinde aklınızda bu bütçe aralığında ve özelliklerde klavye varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Asus Corsair SS Razer bunları geç bu bütçelerde güzel hot swap bir klavye al. Arkadaşın attığı gibi.

Yurtdışıyla uğraşmak istemezsen bunlara bakabilirsin. Fnatic olan hariç o hotswap değil.

Hocam klavye hoşuma gitti ama markasını ilk defa duyuyorum tamamiyle güvenebilir miyim ? Birde banggood dan önceden hiç alışveriş yapmadım gümrükte sorun yaratır mı ?

Hocam klavye hoşuma gitti ama markasını ilk defa duyuyorum tamamiyle güvenebilir miyim ? Birde banggood dan önceden hiç alışveriş yapmadım gümrükte sorun yaratır mı ?
markası önemli değil. switchleri kasa kalitesi vs. piyasadaki en bilindik markalara on basar. skloong zaten bilindik bi marka aslında ama asus steel series razer falan filan bunun yanında hikaye öyle söyleyim. yt den incelemelerine bak yine de. banggoddan ben daha önce 5 6 defa alışveriş yaptım gümrükle alakalı bi sıkıntı olmadı. bu klavyeyi de aldım hatta gelmesini bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus Corsair SS Razer bunları geç bu bütçelerde güzel hot swap bir klavye al. Arkadaşın attığı gibi.

Yurtdışıyla uğraşmak istemezsen bunlara bakabilirsin. Fnatic olan hariç o hotswap değil.

fnatic olanı kullandım da pek hoşuma gitmedi alınmaz o zaten ama diğerleri çok hoş. fnatic in sıradan klavyelerden farklı değildi açıkçası. bendekinin switchleri turuncu renkti

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ama bu klavyeler türkçe değil ve kod yazarken sorun yaratır bana. Hem iş hem oyun için arıyorum yani. Gösterdiğiniz klavyeler çok hoşuma gitti ama sanırım %65, TR ve wireless olarak tek seçeneğim başka bir öneriniz yoksa rog falchion wireless gibi duruyor.

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ama bu klavyeler türkçe değil ve kod yazarken sorun yaratır bana. Hem iş hem oyun için arıyorum yani. Gösterdiğiniz klavyeler çok hoşuma gitti ama sanırım %65, TR ve wireless olarak tek seçeneğim başka bir öneriniz yoksa rog falchion wireless gibi duruyor.
Kod yazarken niye sorun çıkarsın? Bakmadan yazamıyor musun?

Kaldı ki dünyanın her yerinde zaten ingilizce düzen kullanılıyor kod yazmak için. Türkçe kodlama dili mi var?

Wraith esportu arayıp sordun mu bunların hepsi ingilizce miymiş?

Kod yazarken niye sorun çıkarsın? Bakmadan yazamıyor musun?

Kaldı ki dünyanın her yerinde zaten ingilizce düzen kullanılıyor kod yazmak için. Türkçe kodlama dili mi var?

Wraith esportu arayıp sordun mu bunların hepsi ingilizce miymiş?
Bakmadan yazmakla alakasını anlamadım ? Ürünler türk firmalarınada yazıldığı için türkçe karakterlere(ç, ö, ş, ğ, ü) ihtiyacım var siz okuduğunuzu anlamadınız sanırım. İncelemelerde TR versiyonu olmadığı söylenmiş.

Bakmadan yazmakla alakasını anlamadım ? Ürünler türk firmalarınada yazıldığı için türkçe karakterlere(ç, ö, ş, ğ, ü) ihtiyacım var siz okuduğunuzu anlamadınız sanırım. İncelemelerde TR versiyonu olmadığı söylenmiş.
Bakmanda yazabiliyorsan ingilizce düzen olsa bile işletim sisteminden klavyeyi Türkçe Q olarak ayarlarsan aynı Türkçe Q klavye gibi kullanabilirsin. Alakası bu. Firmayı arayıp sorun incelemelerden sonra güncelleyebilirler ya da TR versiyonlarını çıkarabilirler.

Geri