Neler Yeni

4k bütçe de note 9 vs s10e

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Bütçe
4300
Merhaba . Geçenlerde s10e ve mi9t pro yu karşılaştırdığım bir konu açmıştım ve mi9t pro yu eledim . şuan 2 seçeceğim var biri s10e diğeri ise note 9 . Sizce hangisi daha mantıklı olur ? Bir tarafta performans diğer tarafta ise ekran kalitesi , ekran boyutu , batarya gibi avantajlar var . Tabii s10e de performansa ek olarak güncellik artısı var , 2 sürüm daha önde s10e . Kamera konusu hiç umrum değil haftada maks 2 hadi 3 defa kullanırım . Elimdeki duruşu benim için önemli aslında .
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU bu konuda bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:

halitxct

80+ Silver
Merhaba . Geçenlerde s10e ve mi9t pro yu karşılaştırdığım bir konu açmıştım ve mi9t pro yu eledim . şuan 2 seçeceğim var biri s10e diğeri ise note 9 . Sizce hangisi daha mantıklı olur ? Bir tarafta performans diğer tarafta ise ekran kalitesi , ekran boyutu , batarya gibi avantajlar var . Tabii s10e de performansa ek olarak güncellik artısı var , 2 sürüm daha önde s10e . Kamera konusu hiç umrum değil haftada maks 2 hadi 3 defa kullanırım . Elimdeki duruşu benim için önemli aslında .
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU bu konuda bir bilginiz var mı ?
S10e kesinlikle daha iyi

Yasin Çınar

80+ Bronze
Ben olsam samsung note 9 alırdım. İphone'a geçtiğimden beri batarya sıkıntısı yaşıyorum yazın yeni telefona geçeceğim 5000 mah batarya altı telefon almamayı düşünüyorum şu zamana göre Samsung note 9'unda bataryası mah kapasitesi olarak pek iyi sayılmaz ama yine s10e den iyidir. Samsung s10e de bulunan 3100 mah batarya çok yetersiz gelecektir diye düşünüyorum. Ayrıca ekranı iyi olması da çok iyi bir artı telefonu kullanırken zevk alırsın.(Eski teldeki hd+ yüzünden telefondan soğudum iphone a geçtim en sonunda ama ondada batarya sıkıntısı var )

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam samsung note 9 alırdım. İphone'a geçtiğimden beri batarya sıkıntısı yaşıyorum yazın yeni telefona geçeceğim 5000 mah batarya altı telefon almamayı düşünüyorum şu zamana göre Samsung note 9'unda bataryası mah kapasitesi olarak pek iyi sayılmaz ama yine s10e den iyidir. Samsung s10e de bulunan 3100 mah batarya çok yetersiz gelecektir diye düşünüyorum. Ayrıca ekranı iyi olması da çok iyi bir artı telefonu kullanırken zevk alırsın.(Eski teldeki hd+ yüzünden telefondan soğudum iphone a geçtim en sonunda ama ondada batarya sıkıntısı var )
Yorum için teşekkürler . Kısa bir süre s10+ kullandım ve büyüleyici bir ekranı vardı , şunu da ekliyim bu yaz ve ya sonraki yaz s20fe SP ya da s21fe geçmeyi düşünüyorum ama %90 sonraki yaza kalır o . Şuan 1080p bir ekran kullanıyorum (ips LCD ) ve s10+ dan sonra cidden değişik hissettim kısa bir süre . Batarya olaraksa iphone zaten beni zorluyor . Note 9 s10+ ile aynı batarya süresini sunuyor sanırım bu konu benim için gerçekten çok iyi . Kafama takılan kısım süper amoled ve ve android 10 . Dynamic amoled de o meşhur amoled yanığı olmuyor diye biliyorum ama süper amoled de bu sorun var diye biliyorum . Bu konu ya tilt olurum açıkçası , alacağım cihazın etiketleri daha üstünde tertemiz ve amoled yanıksız zaten param güvende ile alacağım ama benim kullandığım sürede amoled yanığı oluşur mu ? Ne gibi durumlarda oluşur ? İşte bu kafamı kurcalıyor . Android eski sürümlere bile destek veriyor burda sorun yok zaten rom kurarım en kötü ama bu da kafama takılıyor tabii . Oyun olarak fifa ve NSS oynarım belki Arada bir minecraft olur bu oyunlarda sorun yaşamıyım yeter performans olarak . Nede olsa elimde ip7+ var şuan şu ısınınca oyunlarda kasan ve şarjı 40 altına inerse instada ses kayması yaşadığım bir telefon .
S10e kesinlikle daha iyi
Performans olarak evet ama diğer özelliklerde note 9 gerçekten çok iyi bir cihaz .

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Güncel

şahin doğan

80+ Platinum
Note 9 dediğiniz Samsung Note 9 ise Note 9 alın. Eğer Redmi Note 9 ise S10E.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Note 9 dediğiniz Samsung Note 9 ise Note 9 alın. Eğer Redmi Note 9 ise S10E.
Evet Samsung note 9 . Premium bir cihaz olmasını istiyorum . Note 9 un android 10 olması süper amoled ekran olması kafamı karıştırıyor . Süper amoled ekranda amoled yanığı oluşabilir ne de olsa , bunun olmaması için ne yapmalıyım ? Aradaki performans farkı devasa mı ? Exynos 9820 kullandım fazlasıyla memnun kaldım ama 9810 nasıldır ?

şahin doğan

80+ Platinum
Evet Samsung note 9 . Premium bir cihaz olmasını istiyorum . Note 9 un android 10 olması süper amoled ekran olması kafamı karıştırıyor . Süper amoled ekranda amoled yanığı oluşabilir ne de olsa , bunun olmaması için ne yapmalıyım ? Aradaki performans farkı devasa mı ? Exynos 9820 kullandım fazlasıyla memnun kaldım ama 9810 nasıldır ?
Her amoled ve oled ekranda yanık oluşabilir. Büyük ekran ve daha iyi pil için Note 9, geriye kalan yönlerde S10E daha iyi. Performans farkı olmaz.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Her amoled ve oled ekranda yanık oluşabilir. Büyük ekran ve daha iyi pil için Note 9, geriye kalan yönlerde S10E daha iyi. Performans farkı olmaz.
Teşekkürler . Bildiğim kadarıyla dynamic amoled de yanık oluşmuyor ya da oluşma olasılığı çok azdı tam hatırlamıyorum . Cevabınız için teşekkürler . Maksimum 1-1.5 yıl note 9 kullanırım bu sürede sorun çıkar mı ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,123
İsim
Hacı
Ben Note 9 alırım ekranı daha büyük ve bataryası daha fazla. Arka kamera kısmı çok hoş görünmese de genel olarak S10e den daha iyi duruyor cihaz.
Ağır oyun oynamıyorsanız işlemci farkı günlük kullanımda çok etkilemez zaten.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Ben Note 9 alırım ekranı daha büyük ve bataryası daha fazla. Arka kamera kısmı çok hoş görünmese de genel olarak S10e den daha iyi duruyor cihaz.
Teşekkürler tercihimi note 9 dan yana kullanıyorum ozaman .

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Biraz fazla soru sordum ama bu cihazlar yerine oneplus nord ce 2 alınır mı ? Donanım ve tasarımını çok beğendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom