Güzel midir hocam sıkıntı çıkartır mı?Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güzeldir hocamGüzel midir hocam sıkıntı çıkartır mı?
Ayrıca başka önerilerinide bekliyorum aklımda hs80 vardı ama indirimi bitti 3k şuan alınır mi sence
Kardeşim benim diğer konulara bak istersen Razer alma bence. Çok problem yaşıyorum.Başka kulaklık önerin var mı hocam
Baktım genelde hyper x cloud 2 wireless onermisler ama bana nedense internet kafe kulaklığı gibi geliyo baktıkça bı değişik hissediyorum jdjdkdKardeşim benim diğer konulara bak istersen Razer alma bence. Çok problem yaşıyorum.
cloud 2 tam bi oyuncu kulaklığıdır eksi olarakta mikrofonu bir tık kötüBaktım genelde hyper x cloud 2 wireless onermisler ama bana nedense internet kafe kulaklığı gibi geliyo baktıkça bı değişik hissediyorum jdjdkd