Neler Yeni

4k destekli masaüstü bilgisayar sistemi tavsiyesi alabilir miyim?

paTRon89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Turan
Bütçe
112999
Merhaba daha önce hiç masaüstü bilgisayar sahibi olmadım dolayısıyla toplama olayını bilmiyorum. Biraz araştırdım öğrenmek için ama konu derya deniz olduğundan işin içinden çıkamadım. Oyun oynamak ve uzun süre beni idare etsin diye 4k destekli oyun sistemi almak istiyorum.Araştırmalarım sırasında Monster masaüstü bilgisayarlara denk geldim ve 12 taksit ile satıldığını gördüm ve asla çıkabileceğimi düşünmediğim fiyatlara çıkabildim bu yüzden. 112.999 liralık bilgisayar ile ilgileniyorum şuan. Bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz? Yok derseniz de taksitli alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Hazır olabilir parça parça olabilir ama esas olayımız taksit. Yani taksitle buna yakın bir sistem toplama imkanımız olabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Bahsettiğim masaüstü bilgisayarın linkini de şuraya bırakıyorum.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
A''
Merhaba daha önce hiç masaüstü bilgisayar sahibi olmadım dolayısıyla toplama olayını bilmiyorum. Biraz araştırdım öğrenmek için ama konu derya deniz olduğundan işin içinden çıkamadım. Oyun oynamak ve uzun süre beni idare etsin diye 4k destekli oyun sistemi almak istiyorum.Araştırmalarım sırasında Monster masaüstü bilgisayarlara denk geldim ve 12 taksit ile satıldığını gördüm ve asla çıkabileceğimi düşünmediğim fiyatlara çıkabildim bu yüzden. 112.999 liralık bilgisayar ile ilgileniyorum şuan. Bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz? Yok derseniz de taksitli alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Hazır olabilir parça parça olabilir ama esas olayımız taksit. Yani taksitle buna yakın bir sistem toplama imkanımız olabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Bahsettiğim masaüstü bilgisayarın linkini de şuraya bırakıyorum.
O sistem aşırı pahalı monsterdan uzak durun

quartle

80+ Gold
berbat monsterdan uzak durun

paTRon89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Muhammed efe
Anlıyorum ancak yönlendirmelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Mesela illa Intel işlemci olacak diye katı bir kuralım yok. Farklı şeylere açığım.
Ekran kartında nvidia olmak zorunda mı peki? amd de olur mu?

quartle

80+ Gold
Anlıyorum ancak yönlendirmelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Mesela illa Intel işlemci olacak diye katı bir kuralım yok. Farklı şeylere açığım.
üst segmentte fazla bilgim o yüzden parça öneremiycem ben ama 5080 sistem çıkar o bütçeye

paTRon89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartında nvidia olmak zorunda mı peki? amd de olur mu?
Araştırmalarım sonucu bende oluşan intiba Nvidia olması yönünde. Amd ekran kartları hakkında üst seviyeden ziyade orta segment olduğu, 4k oyunlarda üzeceği veya tatmin etmeyeceği yönünde geri bildirimler vardı. Ne kadar doğrudur bilemem tabi.

asko56

80+ Gold
BÜTÇENİZ E 5080 HAZIR SİSTEM VAR

1739735667333.png

BU ŞEKİLDE ÖZELLEŞTİRİN ALIN TOPLAM 107.678,76 TL

Top Bottom