- Bütçe
- 112999
Merhaba daha önce hiç masaüstü bilgisayar sahibi olmadım dolayısıyla toplama olayını bilmiyorum. Biraz araştırdım öğrenmek için ama konu derya deniz olduğundan işin içinden çıkamadım. Oyun oynamak ve uzun süre beni idare etsin diye 4k destekli oyun sistemi almak istiyorum.Araştırmalarım sırasında Monster masaüstü bilgisayarlara denk geldim ve 12 taksit ile satıldığını gördüm ve asla çıkabileceğimi düşünmediğim fiyatlara çıkabildim bu yüzden. 112.999 liralık bilgisayar ile ilgileniyorum şuan. Bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz? Yok derseniz de taksitli alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Hazır olabilir parça parça olabilir ama esas olayımız taksit. Yani taksitle buna yakın bir sistem toplama imkanımız olabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Bahsettiğim masaüstü bilgisayarın linkini de şuraya bırakıyorum.
www.monsternotebook.com.tr
Tulpar TD3 V1.6.6 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Siyah | Monster Notebook
Tulpar TD3 V1.6.6 Siyah masaüstü oyun bilgisayarı, i9-14900K işlemci ve RTX 4080 Super ekran kartı ile oyun dünyasında fark yaratın, detaylar Monster Notebook'ta!