Ben.Kaynak?
Sen acermisin?
Acer nitro serisini kuzenim kullanıyor ve ghosting sorunu var. Bende Acer ED270UP modelini kullanıyorum. Çok acayip bir şekilde ghosting var.Sen acermisin?
Sende yada kuzeninde ghosting olunca tüm ürünler sorunlu mu oluyor?Acer nitro serisini kuzenim kullanıyor ve ghosting sorunu var. Bende Acer ED270UP modelini kullanıyorum. Çok acayip bir şekilde ghosting var.
2 modelde ghosting var diye tüm modellerini suçlayamazsın. Markaya göre değil modele göre yorum yapman lazımAcer nitro serisini kuzenim kullanıyor ve ghosting sorunu var. Bende Acer ED270UP modelini kullanıyorum. Çok acayip bir şekilde ghosting var.
2k ekranı olan bi şeyde sırf ps5 de 4k oyun açtın diye ekrandan 4k görüntü mü alıyorsun?4k 60fps oynatabiliyor fakat bu fiyattan almayın, fiyatı 2,8-3k normalde.![]()
MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.741,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2k ekranı olan bi şeyde sırf ps5 de 4k oyun açtın diye ekrandan 4k görüntü mü alıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nasıl oluyo 2. Görüşüm bu
psde olmasına gerek yok 4k destekliyor2k ekranı olan bi şeyde sırf ps5 de 4k oyun açtın diye ekrandan 4k görüntü mü alıyorsun?
bende 2k 165hz monitör kullandım MSI monitör 4k veriyor hem pcde hemde Xbox ve ps5 de2k ekranı olan bi şeyde sırf ps5 de 4k oyun açtın diye ekrandan 4k görüntü mü alıyorsun?