Neler Yeni

Çözüldü✓ 4K Kablosuz kulaklık önerisi

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Bütçe
4000
Merhaba 4K bütçem var kablosuz mikrofonlu kulaklık arıyorum Logitech dışında bütün tavsiyeleri alabilirim.

Razer Barracuda X 2022 çok güzel bir fiyatta fakat almadan önce sorayım dedim.

Bütçe 4000.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
sarı ya da başka sitelerde barracuda ve cloud 2 core wirelessları ucuza alıp şimdiki fiyatından daha ucuza satanlar var sıfır onlara bakabilirsin onun dışında bu bütçede kablosuz almanı önermem mikrofonları çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu alabilirsin mesela https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/hyperx-cloud-ii-core.19033/

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sarı ya da başka sitelerde barracuda ve cloud 2 core wirelessları ucuza alıp şimdiki fiyatından daha ucuza satanlar var sıfır onlara bakabilirsin onun dışında bu bütçede kablosuz almanı önermem mikrofonları çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu alabilirsin mesela https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/hyperx-cloud-ii-core.19033/
Bir hurafe var kablosuz kulaklıkta iyi ses ve mikrofon yokmuş diye dorumudur hocam?

Kabloluda önerebilirsiniz teşekkürler

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
soundblaster ses kartı ve blackshark v2x mükemmel kombo blacksharkı ses kartsız kullanırken mikrofonu hiçbir yazılım açık değilken stüdyo mikrofonu gibiydi çok memnundum

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soundblaster ses kartı ve blackshark v2x mükemmel kombo blacksharkı ses kartsız kullanırken mikrofonu hiçbir yazılım açık değilken stüdyo mikrofonu gibiydi çok memnundum
Hyperx Cloud 3 var kablolu ama güzel diyorlar tek kötü yanı suni deri ped olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
xNeco_Strafe
Top Bottom