4K Monitör önerisi lazım

M1 var 4K destekliyor o konuda sorun yok.
bütçeyi biraz daha artıracaksınız malesef
yanılıyorsam yanlış bilgim varsa arkaaşlar düzeltir ama elinizdeki cihazla type c üzerinden 4k görüntü aktarımı yapabilirsiniz
type c li 4k monitörler de sizin belirlediğiniz fiyatta yok ips panellerde

bütçeyi artırırsanız attığım ürünü alabilirsiniz
maximum ve paraf a peşin fiyatına 3 taksit var belki ödeme gücünüzü artırabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M1 var 4K destekliyor o konuda sorun yok.

Güzelmiş ama Samsung M7 den farkı nedir? Arada baya fiyat farkı var 14 bin biraz pahalı geldi.
va panel olması lazım samsung
ben çok ta tercih etmiyorum va panel (hiç bir şekilde alınmaz demiyorum ips önceliğimdir)

yanılıyorsam yanlış bilgim varsa arkaaşlar düzeltir ama elinizdeki cihazla type c üzerinden 4k görüntü aktarımı yapabilirsiniz

ben çok ta tercih etmiyorum va panel (hiç bir şekilde alınmaz demiyorum ips önceliğimdir)
HDMI ile de aktarıyor zorunlu değil ama Type-C desteği olmasını da istiyorum çünkü 3-4 kablo ile yapılacak işi tek Type-C bağlantısı ile yapılabiliyor bu cihazlar.

Samsungun fiyatı 32 inç 8 bin lira civarlarında o yüzden mantıklı gelmişti, Type-C de var ama panel nasıl bilmiyorum şuanki monitör gibi gölge yapacaksa sıkıntı.

Samsung M7 nasıldır? 60Hz sanırım ama ucuz, markası iyi ve 4K olduğu için güzel geldi.
Hocam siz Ghostingden şikayetçiydiniz bu 4 ms ghosting yapar en az 1-2 ms genel olarak 1 ms yaygın

Hocam ben ips ekran tavsiye ediyorum adobeye giriyorum demiştiniz o halde renkler ile aşağı yukarı işleriniz var demektir o yüzden ips panel tavsiye ediyorum va ben alınmaz diyorum hele 4k da

Hocam siz Ghostingden şikayetçiydiniz bu 4 ms ghosting yapar en az 1-2 ms genel olarak 1 ms yaygın

Hocam ben ips ekran tavsiye ediyorum adobeye giriyorum demiştiniz o halde renkler ile aşağı yukarı işleriniz var demektir o yüzden ips panel tavsiye ediyorum va ben alınmaz demiyorum hele 4k da
Ben de IPS isterim tabi de önerilen monitör 14 bin lira ve onda da 5ms diyor, bu M7 yi 8 bine satıyorlar o yüzden arada kaldım 10-11 bine falan kalitesi belli IPS monitör olsa onu alacağım zaten

Hocam eğer 4k olması şart d
Ben de IPS isterim tabi de önerilen monitör 14 bin lira ve onda da 5ms diyor, bu M7 yi 8 bine satıyorlar o yüzden arada kaldım 10-11 bine falan kalitesi belli IPS monitör olsa onu alacağım zaten
Hocam illaki 4k olması gerekmiyorsa kullandığım monitor var çok güzel onu tavsiye ederim renkler bayağı canlı çünkü bu fiyatlara bulmak çok zor

Hocam eğer 4k olması şart d

Hocam illaki 4k olması gerekmiyorsa kullandığım monitor var çok güzel onu tavsiye ederim renkler bayağı canlı çünkü bu fiyatlara bulmak çok zor
Önerebilirsiniz tabi, alternatiflere bakıyorum mesela 2K olarak bunu bulmuştum:

Ama şöyle bir şey var monitör alınca uzun süre kullanıyorum mesela şuanki monitörüm sanırım 6-7 senelik oldu, o yüzden 2K sonradan yetersiz kalır mı emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri