Neler Yeni

4k monitor tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
hocalarim 4k monitor hem oyun hem film video hem is vb. her sey dahil sekilde kullanacagim oneri yapar misiniz 144hz olsun en dusuk

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burhan Bey
OLED > IPS = VA > TN gibi genel bir sıralama yapılabilir, tabi kişiye ve ihtiyaç durumunu göre göre bu sıralama değişebilir.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
OLED > IPS = VA > TN gibi genel bir sıralama yapılabilir, tabi kişiye ve ihtiyaç durumunu göre göre bu sıralama değişebilir.
Çok şükür paneller hakkında doğru yorum yapan biri 👏

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu monitor oyun film gibi seyleri cok net fark ile gosterebilir mi yoksa daha kaliteli monitorler var midir hocam

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Eymen

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
IPS ile VA panel nasıl eşit
Tercihe göre ikisi de kullanılabilir. İkisinden biri iyi diye bir şey yok ikisi farklı özelliklerdeki paneller. Yani oled ile ips arasındaki fark gibi bir fark yok. Kullanıcının gözüne hangisi hitap ediyorsa ikisinden birini kullanır.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Eymen
Tercihe göre ikisi de kullanılabilir. İkisinden biri iyi diye bir şey yok ikisi farklı özelliklerdeki paneller. Yani oled ile ips arasındaki fark gibi bir fark yok. Kullanıcının gözüne hangisi hitap ediyorsa ikisinden birini kullanır.
Var işte büyük fark var kullandınmı bilmiyorum ama kullanınca fakı hissediyorsun

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Var işte büyük fark var kullandınmı bilmiyorum ama kullanınca fakı hissediyorsun
Bundan önceki monitörüm ips ti. Va ya geçtim gözüme daha hoş geldi hem siyah beyaz dengesi hem de ips e göre bir miktar daha soft oluşu. Görsel zenginli olan hikaye odaklı oyunlarda bana göre va daha iyi. Tabi bu benim fikrim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Bundan önceki monitörüm ips ti. Va ya geçtim gözüme daha hoş geldi hem siyah beyaz dengesi hem de ips e göre bir miktar daha soft oluşu. Görsel zenginli olan hikaye odaklı oyunlarda bana göre va daha iyi. Tabi bu benim fikrim.
oled monitör daha iyi ama va monitörden dimi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom