Yardım 4K OLED 32" monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 4k oled 32" monitör ihtiyacım var ne alayım karar veremedim Samsung OLED G8 modeli öneriliyor ama oled panelmiş qdoled vs birsürü değişik modeller var iyice kafam karıştı yardımcı olurmusunuz

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    5.7 KB · Hit: 14
4k demedim zaten gen 5 dedim. 4k 32'' modeller gen 3 olduğundan 2 nesil eski panele 40k vereceğime indirim bekler gen 5 alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok ucuz. 😂
Yeni teknoloji oldugundan senin icin mantıklı olabilir ama adamın istedigi çözünürlük o değil belli ki iyi bir sistemi var sırf gen 5 diye 2k oynayip harcamak istemiyordur belki. ;)

Yeni teknoloji oldugundan senin icin mantıklı olabilir ama adamın istedigi çözünürlük o değil belli ki iyi bir sistemi var sırf gen 5 diye 2k oynayip harcamak istemiyordur belki. ;)
Ne anlatıyon hacı sen işine bak yandıktan sonra çözünürlük mü kalır? 🙂 Ultrawide deneyimi de harika bir şey. Konu sahibi 2k almam veya ultrawide kullanmam dememiş. Her şeye maydanoz olmayın. 😉

Ne anlatıyon hacı sen işine bak yandıktan sonra çözünürlük mü kalır? 🙂 Ultrawide deneyimi de harika bir şey. Konu sahibi 2k almam veya ultrawide kullanmam dememiş. Her şeye maydanoz olmayın. 😉
Adam akıllı konuş kardeş işine bak misine bak seviyeyi aşağı çekme. Konu sahibi 1080p de almam dememis onu da öner o zaman. Bitmediniz...

Adam akıllı konuş kardeş işine bak misine bak seviyeyi aşağı çekme. Konu sahibi 1080p de almam dememis onu da öner o zaman. Bitmediniz...
Yok 480p önereceğim seni de hiç alakadar etmez. Kendi önerini yap geç. 2 nesil eski paneli sen alabilirsin ben almam, oledler ikinci elde satması da zor oluyor. Gen 5 ile geliştirilen şeyler çok önemli. Bir mantığı varda o yüzden öneriyorum, salça olmana gerek yok.

odyssey g8 27inç kullanıyorum 32 inçi de ayrı keyifli olur. tavsiye ederim. arada bir 34200e amazon depoya düşüyor hatta.

Yok 480p önereceğim seni de hiç alakadar etmez. Kendi önerini yap geç. 2 nesil eski paneli sen alabilirsin ben almam, oledler ikinci elde satması da zor oluyor. Gen 5 ile geliştirilen şeyler çok önemli. Bir mantığı varda o yüzden öneriyorum, salça olmana gerek yok.
İkidir salça olma maydanoz olma falan diyorsun o zaman özelden konuşun kardeş forumda sizi rahatsız ederler :D Tamam sen haklısın👏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,836
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri