Neler Yeni

4K OLED monitorlerin pahalı olması normal midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
proton_mail
Arkadaşlar bu kadar pahalı olması normal karşılanabilir mi?

YazılımKafa

80+ Silver

Aderal

80+ Bronze
Normal. 4K oled monitörler tasarım / video işi yapmayanlar için kısacası üretim için kullanıp bu işten para kazananlar dışında lüks.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
proton_mail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal. 4K oled monitörler tasarım / video işi yapmayanlar için kısacası üretim için kullanıp bu işten para kazananlar dışında lüks.
Film izlemek, oyun oynamak için de çok güzel bir şeymiş.

Eğer abartıldığı kadar iyiyse bu lüks değil de daha çok istek oluyor aslında. Birde insan olarak dünyaya bir kere gelmişiz yani lüks falan ayıp oluyor.

Aderal

80+ Bronze
Film izlemek, oyun oynamak için de çok güzel bir şeymiş.

Eğer abartıldığı kadar iyiyse bu lüks değil de daha çok istek oluyor aslında. Birde insan olarak dünyaya bir kere gelmişiz yani lüks falan ayıp oluyor.
Film izlemek, oyun oynamak için lüks hocam

BabaVoss7

80+ Silver
Oled 4k değilde tercihen 2k ultrawide aldım. Evet aşırı para . Ama bütçe varsa emin olun verdiğinize değiyor

Aderal

80+ Bronze
Hocam niye olsun? Daha güzel ve canlı renklerle izlemek güzel olur yani. Bir de 4K HDR filmlerde var. 10 bit.
Hocam okuduğuna emin misiniz? Gereksiz falan demedim ben lüks dedim. Zaten güzel ve canlı renklerle izlemek lüks. Bunu kastediyorum. 15-20 bin bandında bir sürü renkleri güzel 4k monitör varken oled monitörlere 3-4 misli para ödemek ‘lüks’ diyorum sadece. Saçma/gereksiz demiyorum. Lüks diyorum

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
ben kullanıyorum cok farkediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
proton_mail
Hocam okuduğuna emin misiniz? Gereksiz falan demedim ben lüks dedim. Zaten güzel ve canlı renklerle izlemek lüks. Bunu kastediyorum. 15-20 bin bandında bir sürü renkleri güzel 4k monitör varken oled monitörlere 3-4 misli para ödemek ‘lüks’ diyorum sadece. Saçma/gereksiz demiyorum. Lüks diyorum
Gereksiz dedin demedim. Dediysem kb. Lüks ya 15-20 K bandında ki monitorlerden yine de iyi değil mi? hem de çok iyi değil mi?

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam oyunlar için ultrawide iyi olabilir ama film için bir şey diyemem.
Özellikle film için aldım 21.9 olduğu için filmlerin çoğunda full tam sığıyor ekrana

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Top Bottom