Neler Yeni

Yardım 4K Oyuncu Koltuğu önerir misiniz??

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Bütçe
4000
boy 165 kilo 56 kumaş daha iyi olur dediler yazın önerir msiniz

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Emre

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Zio al, GALAKTICOS koduyla 4k civarına geliyor.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Hangi modeli tavsiye edersin
Visco+180derece eklentisini ekleyip fabric modeli almanızı öneririm. 4D kol gerekli değil ki sonradan isterseniz ekleyebilirsiniz. Kurulu gönderimi işaretlemezseniz de +200tl cebe kalabilir. Kurması pek zor değil. Bu upgradeler ile 4400 civarına geliyor. Ekstra olarak görünüş isterseniz hybrid modeli de vardı; vücudun değdiği yerler kumaş alakasız yerler deri. Hem görünüş hem kullanış açısından o da güzel olabilir.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Tekemen
Visco+180derece eklentisini ekleyip fabric modeli almanızı öneririm. 4D kol gerekli değil ki sonradan isterseniz ekleyebilirsiniz. Kurulu gönderimi işaretlemezseniz de +200tl cebe kalabilir. Kurması pek zor değil. Bu upgradeler ile 4400 civarına geliyor. Ekstra olarak görünüş isterseniz hybrid modeli de vardı; vücudun değdiği yerler kumaş alakasız yerler deri. Hem görünüş hem kullanış açısından o da güzel olabilir.
Ekstra yumuşak visco önermiyor musun daha yumuşak olmaz mı o seçeneğide seçsek. Visco ped ve visco hafızalı sünger ikisi toplam 600 TL oluyor deymez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Venom fabric ve valor fabric var senin dediğin herhalde venom

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Ekstra yumuşak visco önermiyor musun daha yumuşak olmaz mı o seçeneğide seçsek. Visco ped ve visco hafızalı sünger ikisi toplam 600 TL oluyor deymez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Venom fabric ve valor fabric var senin dediğin herhalde venom
Pede gerek yok bence. Gerektiğini düşünürseniz zaten o da sonradan eklenebiliyor. Ben rahat edemedim pedle sürekli kayıp gidip duruyor.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Kardeşim ben daha önce bilmediğim bir kaç marka aldım sonra hep pişman oldum. Birisinin döşemeleri gitti birinin ayakları kırıldı. xDrive biraz pahalı evet ama en azından sağlam. İki yıldır onu kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Ama tabi fiyatları seni kaldırmıyorsa boynum kıldan ince saygı duyarım. Keşke ülkemizin alım gücü biraz yüksek olsa da herkes kaliteli malları ucuz yollu alabilse.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Tekemen
Pede gerek yok bence. Gerektiğini düşünürseniz zaten o da sonradan eklenebiliyor. Ben rahat edemedim pedle sürekli kayıp gidip

Memnun musun peki rahatlık olarak şekil olarak çok problem değil sırtımız rahat olsun yeter Xdrive yada bundan birini tercih edeceğim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
yusuf ecer
Memnun musun peki rahatlık olarak şekil olarak çok problem değil sırtımız rahat olsun yeter Xdrive yada bundan birini tercih edeceğim
Çok çok çok memnunum. Hawk fab v5, xdrive 15li kullanmış biri olarak. Ayrıca site desteği de çok çok iyiydi. WP üzerinden çok hızlı yanıt verip yaşadığım sorunu anında çözdüler. Hediye olarak da kumaş kol pedi yollamışlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,274
Üyeler
162,660
Son üye
alixyoruk
Top Bottom