bak bende ucuza kaçtım grunding aldım 4k allah kahretsin böyle televizyonu varya kıracam en sonunda ghosting çok onu geçtim paneli o kadar kötü ki iz kalıyor bildiğimiz görüntünün izi kalıyor görüntü kalitesi bozuluyor arçelik grubunun komple sorunu bu diğer firmalar bunlardan beter.onlarında maşallahı var be çok pahalı
vestel biraz aklımı çeliyor ama emin olamıyorumbak bende ucuza kaçtım grunding aldım 4k allah kahretsin böyle televizyonu varya kıracam en sonunda ghosting çok onu geçtim paneli o kadar kötü ki iz kalıyor bildiğimiz görüntünün izi kalıyor görüntü kalitesi bozuluyor arçelik grubunun komple sorunu bu diğer firmalar bunlardan beter.
Bende seg var yani vestel diyeblirsin ondan hele uzak dur.vestel biraz aklımı çeliyor ama emin olamıyorum
Şahsen bence tv dediğin samsung ve lg dir. Biraz daha küçük alıp bunlardan almak iyidir. Diğerleriyle ciddi fark var. O kalite diğerlerinde yok4k tv arıyorum 165 veya üstü bakıyorum ( büyük ekran istiyorum ) var mıdır tavsiyeleriniz
lg ve sony haricine bakmam tv konusunda.
toshibalar nasıldırŞahsen bence tv dediğin samsung ve lg dir. Biraz daha küçük alıp bunlardan almak iyidir. Diğerleriyle ciddi fark var. O kalite diğerlerinde yok
İyi değiltoshibalar nasıldır