Neler Yeni

4K ya kadar bütçem var amd işlemci önerir misiniz?

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Fps olarak çok düşük değerler alacağını sanmıyorum. Sadece Valorant yada LoL gibi oyunlar için yeterlidir. Ama daha grafikli oyunlarda değişir.
grafikli oyunlar oynamıyorum hiç sadece valorant ve tasarım işi
Mesaj otomatik birleştirildi:

parçaların markası pek bilindik değil veya çok tercih edilen markalar değil

pek bir şey alamazsın lol oynarsın valo sınırda yine oynatır photoshop için bir sıkıntı olmaz anca yavaş olur
yukarda arkadaşın attığı sistem iyi midir??

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
bana sorarsan sürekli sistem topluyorum bazen 300 500 kazanıp satıyorum çoğu zamanda ya zararla ya da topladığım fiyata satıyorum ve 0-2. el karışık topluyorum

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
bana sorarsan sürekli sistem topluyorum bazen 300 500 kazanıp satıyorum çoğu zamanda ya zararla ya da topladığım fiyata satıyorum ve 0-2. el karışık topluyorum
2.ele çok güvenim olmuyor sıfır olsun en azından kısa vadede sorun çıkarırsa aldığım yer belli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu

arc a750 kimse önermiyor pek iyi bir kart değil 100 stok 13k fiyata çıktı o sistem 400 stok 14k dan vericekler tabii apu yerine daha iyi bir tercih fiyatı 0 için iyi

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
arc a750 kimse önermiyor pek iyi bir kart değil 100 stok 13k fiyata çıktı o sistem 400 stok 14k dan vericekler tabii apu yerine daha iyi bir tercih fiyatı 0 için iyi
2.el kaça toplayabilirsin apu yada ekran kartlı sistemi? orta düzey valorant için

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık

O zaman sıkıntı yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
2.ele çok güvenim olmuyor sıfır olsun en azından kısa vadede sorun çıkarırsa aldığım yer belli olur
alınacak parça var alınmayacak parça var testlerini yaptığın bir işlemci alınır gereksiz para vermem mesela ram de aynı şekilde anakart 0 olmalı psu yine test etmen gerekir çok da eski olmaması lazım ekran kartı sıkıntı sağlam testlerden sonra alırsın rahat rahat yarı yarıya fiyat değişiyor az para değil

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
ben önermeyen 1 kişi görmedim bu fiyata 3060 ayarında bi kart alıyosun çok da bahane aramaya gerek yok bence ve kullananlar her geçen gün yeni driverla daha da yüksek fps aldığını söylüyor

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
alınacak parça var alınmayacak parça var testlerini yaptığın bir işlemci alınır gereksiz para vermem mesela ram de aynı şekilde anakart 0 olmalı psu yine test etmen gerekir çok da eski olmaması lazım ekran kartı sıkıntı sağlam testlerden sonra alırsın rahat rahat yarı yarıya fiyat değişiyor az para değil
o kadar uğraşmak istemediğim için sıfır tercih etmek iştiyorum ama sıfırın fiyatlarıda gerçekten çok para

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
2.el kaça toplayabilirsin apu yada ekran kartlı sistemi? orta düzey valorant için
valla ben 8k ya rx590 ryzen 5 2600 T-force asus tuf 16gb 3200mhz ram asrock b450m anakart kule tipi soğutucu 512gb güzel bir m2 ve 650w power supply olan bir sistem topladım 1 ay oldu çünkü askere gidicem diye sistemimi sattım ve ertelendi askerlik işlemci düşük kaldı onun yerine ryzen 5 3600 alsaydım çok daha iyi olurdu ve 300 tl anca oynardı fiyat valorant lol pubg rainbow six siege oynuyorum şu an ve rahat rahat oynuyorum pubg çok nadir sıkıntı yapıyor kalabalık yerde ama işlemciyi 3600 alsaydım çok iyi bir sistem olacaktı

o kadar uğraşmak istemediğim için sıfır tercih etmek iştiyorum ama sıfırın fiyatlarıda gerçekten çok para
sıfır çok para ve topladığın sistem verdiğin paraya değmiyor

ama apu kullanacağına 4k ver al o hazır sistemi en azından uğraşmazsın

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
Bende de r5 5600 var 70 dereceyi geçmiyo stok soğutucu ile işlemciye yüklenen oyunlarda bile 70 dereceyi geçtini görmedim msı mag b450 tomahawk max 2 anakart var acaba bi ayarı mı kapalı tam güçte mi kullanmıyorum anlamadım ama bu haliyle de memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom