alınır niye alınmasın ama hızı düşük olurOyunları tek bir yerde depolamak istediğimden 4TB HDD Alınır mı?
alacağın 4tb harddisk modelini atar mısın?Oyunları tek bir yerde depolamak istediğimden 4TB HDD Alınır mı?
hocam onlar kameralar için hddler normal pcde de çalışır fakat oyunlar için önermiyorum, örneğin film arşivi vs için alcaksanız alınır onun dışında 7200rpmlere yönelin oyun depolaması içinSeagate Skyhawk veya Western Digital Purple düşünüyordum ucuzluğundan dolayı
Purple kayıt cihazları için kullaniliyor tavsiye etmemSeagate Skyhawk veya Western Digital Purple düşünüyordum ucuzluğundan dolayı
hocam onlar genellikle düşük hızda oluyorlar 5400rpm falan 7200rpm olanlardan almanız gerekiyor daha hızlı olması için yoksa valorant bekleme ekranında bekler durursunuzSeagate Skyhawk veya Western Digital Purple düşünüyordum ucuzluğundan dolayı
hocam onlar kameralar için hddler normal pcde de çalışır fakat oyunlar için önermiyorum, örneğin film arşivi vs için alcaksanız alınır onun dışında 7200rpmlere yönelin oyun depolaması için
2TB Kingston NV2 SSD almak daha mantıklı geldi teşekkürlerPurple kayıt cihazları için kullaniliyor tavsiye etmem
rica ederim doğru karar, hayırlı olsun2TB Kingston NV2 SSD almak daha mantıklı geldi teşekkürler