Bu neden ucuz?Western Digital Purple WD82PURZ 3.5' 8 TB 7200 RPM HDD Fiyatları ve Özellikleri
Western Digital Purple WD82PURZ 3.5' 8 TB 7200 RPM HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayır arsa oluşturmada hız önemli sadece. Onun için nvme SSD alacağım. HDD'de arsalar duracak.mining de depolamadan çok yazma okuma hızı önemli değil mi
Diğer tüm disklere göre daha yüksek ama normal bilgisayar için uygun değil.NAS hdd'ler ömür olarak nasıldır?
Güvenlik kamerası için o. Birçok özellikten mağrum bırakılmış bir model.Bu neden ucuz
Evet. Ancak 8tb ssd çok daha maliyetli olacağından kendini daha uzun sürede amorti ediyor.mining de depolamadan çok yazma okuma hızı önemli değil mi
RAID ile kullanacaksan NAS disk alınır ama tek başına normal bir disk gibi kullanacaksan alınmaz. İnanılmaz düzeyde veri kaybı yaşarsın.NAS sistemleri birçok sektörde etkili, ölçeklenebilir, düşük maliyetli depolama çözümü olarak büyük kurumlarda ve küçük işletmelerde hızla yayılmaktadır. IronWolf Pro sabit diskleri, NAS sistemleri için tasarlanmıştır.
NAS nedir?
NAS sistemi, verilerin yetkili kullanıcılar ve farklı müşteriler için merkezi bir konumda depolanmasını ve buradan alınmasını sağlayan ağa bağlı bir depolama cihazıdır. NAS sistemleri, ek depolamaya ihtiyacınız oldukça elinizdekilere yeni cihazlar ekleyebileceğiniz anlamına gelen, esnek ve yatay ölçeklendirilebilen cihazlardır. NAS, ofiste özel bir bulut olmasına benzer. NAS daha hızlıdır, maliyeti daha düşüktür ve her şeyin sizin kontrolünüzde olmasını sağlayan işyerindeki genel bulut kurulumunun bütün avantajlarını sunar.
NAS sistemleri KOBİ'ler için mükemmeldir.
Seagate'in kendi açıklaması.
Anladım az sonra wd blue sipariş edeceğim. Biraz araştırıyorum fiyatı da uygun.RAID ile kullanacaksan NAS disk alınır ama tek başına normal bir disk gibi kullanacaksan alınmaz. İnanılmaz düzeyde veri kaybı yaşarsın.
Benim bildiğim ofislerde raid için kullanılabiliyor.RAID ile kullanacaksan NAS disk alınır ama tek başına normal bir disk gibi kullanacaksan alınmaz. İnanılmaz düzeyde veri kaybı yaşarsın.