hayırlı olsun birde kupon olucaktı onuda kulanın sizdede varsa %11 lik kuponTeşekkürler hocam çok sağolun bunu alacağım o zaman
önermemi istermisiniz istersen bütçe söyle yardım ediyimN11 hesabı vardı şimdi indiriyorum ordan bakıp alicam birde yanına 32 GB USB bellek alicam
yardımcı oliyim bütçe ne kadar ayrımayı düşünüyorsunuzValla hocam aklımda kioxia nin 32 GB lik modeli vardi sizinde önerdiğiniz bir şey varsa onu da alabilirim
bu güzeldir bütçe varsa 128 likte fena olmaz kingston sonuçta150 TL filan ayırmayı düşünüyorum ona ama onu 1-2 hafta sonra alacağım belki 200 e çıkarabilir
150 TL filan ayırmayı düşünüyorum ona ama onu 1-2 hafta sonra alacağım belki 200 e çıkarabilir
Çok teşekkürler tekrar dan zaten 32 GB da yeter sadece windowsu SSD ye kurmak için kullancaktim da belki başka şeyler için de lazım olur teşekkürlerbu güzeldir bütçe varsa 128 likte fena olmaz kingston sonuçta
Kingston Exodia Usb 3.2 64 Gb Flash Bellek Dtxon/64gb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston Exodia Usb 3.2 64 Gb Flash Bellek Dtxon/64gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kingston Dtx 64gb Usb 3.2 Gen.1 Datatraveler Exodia Flash Bellek Dtx/64 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston Dtx 64gb Usb 3.2 Gen.1 Datatraveler Exodia Flash Bellek Dtx/64 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com