4TB ve 8TB HDD Önerisi

Dostlar soruma cevap verseniz hoş olur. Risk alan benim neden bu kadar kastınız?
Sadece sormuşlar örnek belkide çok fazla bir depolama gerektirmeyen bir şey yapacaksınız onlarda size yardım etmiş eğer söylemek istemiyorsanız özel bir konu diyip geçin

Hocam o harddiskli tam bilmiyorum. Ama farmları kurmak sabır istiyor. Şimdiden bol kazançlar.
500GB nvme alacağım. Çin borsasına girmiş. Global'a de 2 haftaya girecek diyorlar. 2 haftaya havuzlar açılmadan chia kazanırsam güzel olur

NAS sistemleri birçok sektörde etkili, ölçeklenebilir, düşük maliyetli depolama çözümü olarak büyük kurumlarda ve küçük işletmelerde hızla yayılmaktadır. IronWolf Pro sabit diskleri, NAS sistemleri için tasarlanmıştır.

NAS nedir?​

NAS sistemi, verilerin yetkili kullanıcılar ve farklı müşteriler için merkezi bir konumda depolanmasını ve buradan alınmasını sağlayan ağa bağlı bir depolama cihazıdır. NAS sistemleri, ek depolamaya ihtiyacınız oldukça elinizdekilere yeni cihazlar ekleyebileceğiniz anlamına gelen, esnek ve yatay ölçeklendirilebilen cihazlardır. NAS, ofiste özel bir bulut olmasına benzer. NAS daha hızlıdır, maliyeti daha düşüktür ve her şeyin sizin kontrolünüzde olmasını sağlayan işyerindeki genel bulut kurulumunun bütün avantajlarını sunar.

NAS sistemleri KOBİ'ler için mükemmeldir.
Ofis için değil. Sunucular içindir.
Seagate'in kendi açıklaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,144
Üyeler
197,826
Son üye
Albertinyo
Geri