Neler Yeni

Yardım 5.000 TL Bandında Monitör Önerisi

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
İyi forumlar

Bugün siparişini geçtiğim i5 11400F ve 3060ti sistemim için 27" IPS 1080p monitör arıyorum.

Rekabetçi ve hikayeli karışık, oyun amaçlı kullanılacak. Mümkünse yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı.

Mümkünse ölü piksel testi yapan bir yerden, yoksa da panel konusunda sıkıntı yaşamayacağım monitör önerebilir misiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

YUSUFlose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yusuf çelik
Instagram
https://www.instagram.com/yusuflose/?hl=tr
Steam
YUSUFlose
Facebook
YUSUFlosee
Mesaj otomatik birleştirildi:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
İyi forumlar

Bugün siparişini geçtiğim i5 11400F ve 3060ti sistemim için 27" IPS 1080p monitör arıyorum.

Rekabetçi ve hikayeli karışık, oyun amaçlı kullanılacak. Mümkünse yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı.

Mümkünse ölü piksel testi yapan bir yerden, yoksa da panel konusunda sıkıntı yaşamayacağım monitör önerebilir misiniz?

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu 2 monitör arasındaki fark nedir acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
İyi forumlar

Bence amazondan al. Çünkü 1 tane dahi ölü pikselin olsa iade alıyorlar. Aynısını sipariş etmek istediğinde fiyatı yükselirse farkı hediye çeki olarak gönderiyorlar. Müşteri temsilcisi söylemişti bu olayı bana ama ölü piksel de durum net iade alıyorlar. Denememekle birlikte hediye çeki olayını da okumuştum

Bence amazondan al. Çünkü 1 tane dahi ölü pikselin olsa iade alıyorlar. Aynısını sipariş etmek istediğinde fiyatı yükselirse farkı hediye çeki olarak gönderiyorlar. Müşteri temsilcisi söylemişti bu olayı bana ama ölü piksel de durum net iade alıyorlar. Denememekle birlikte hediye çeki olayını da okumuştum
Ben öyle yapacağım şahsen
Bu monitörü alacağım

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu 2 monitör arasındaki fark nedir acaba?
272 modeli 1080p, 144 Hz, MAG 274QRF modeli ise 2K (1440p) 165 Hz özelliklere sahiptir. Aralarında ki en farklı özellikler' dir. RTX 3060 Ti için uzun vadede 1080P daha mantıklı bir seçim olacaktır. Ancak Ultura ayar takıntınız yok, ise 2K (1440p) monitör çok daha kaliteli bir görüntü ve oynayış sunacaktır. Tabii ki oyunlarda ki asıl amacınız rekabetçi oyunlar ise 1080p monitör daha mantıklı olur.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben öyle yapacağım şahsen
Bu monitörü alacağım

Ürünü sipariş etsem 3 günde elime gelir, ölü piksel çıksa ve tekrar iade etsem 3 günde kargo gider, incelemeler vs derken iade onayı da 3 gün sürse, para iadesi de minimum 1 hafta sürer. Tekrar yeni monitör alsam 3 günde elime ulaşsa... 20 günüm çöp olur :)

Bir önceki sistemimde 4 monitör iade etmiştim ölü pikselden..
Vatandan deneyerek alabilirsin hocam.

Maalesef; Samsun'dayım stok yok, haftasonu Ankara'ya gidiyorum orada da stok yok :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Ürünü sipariş etsem 3 günde elime gelir, ölü piksel çıksa ve tekrar iade etsem 3 günde kargo gider, incelemeler vs derken iade onayı da 3 gün sürse, para iadesi de minimum 1 hafta sürer. Tekrar yeni monitör alsam 3 günde elime ulaşsa... 20 günüm çöp olur :)

Maalesef; Samsun'dayım stok yok, haftasonu Ankara'ya gidiyorum orada da stok yok :(
Kanka ne yapacasksın o zaman 2.el bak yapacak bir şey yok ahahah

Bende korkuyorum ölü piksel vs vs çıkmasınxan ama şans işi bu işler. Almanya amazondan risk alıp ekran kartı aldım tek sıkıntısında beklediğim 17 gün çöp olacak. 1 marttan ne bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Lemonade Cell

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
27 inç monitör istediğiniz için 2k bir monitör tercih etmeniz daha mantıklı olur

Top Bottom