Anladım hocam peki aoc u buradan alsam https://www.pttavm.com/aoc-24g2spae...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.9 sıkıntı olur muLG konusunda bir şikayet görmemiştim şu ana kadar testleri varsa bakabilirsin karşılaştırma yapabilirsin.
hocam monitör işi kadar ... tan bir şey görmedim 3-4 gündür araştorma yapıyorum birinin belgelerle iyi dediği bir şeyi diğeri belgelerle yerin dibine gömüyor bu msi laro da baya gömdüler ne yapacam bilmiyorum... bütçem kısıtlı diye böyle herhaldeMSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bilgili birisi mi hocam kendisi
Bütçe 4000 değilmi, sana tavsiyem az bekleyip 4500 e bunu almak yinede senin kararınkankam sağ olasın güzel tavsiyen için de bütçemi aşıyor maalesef hayırlı kullanımlar
Evet . Tv konularına beni etiketleyebilirsin @Fantastiktürk arkadaş pc monitörleri ile ilgileniyor .Anladım hocam peki aoc u buradan alsam https://www.pttavm.com/aoc-24g2spaebk-23.8"-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-monitörü-p-862187834?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.9 sıkıntı olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam monitör işi kadar ... tan bir şey görmedim 3-4 gündür araştorma yapıyorum birinin belgelerle iyi dediği bir şeyi diğeri belgelerle yerin dibine gömüyor bu msi laro da baya gömdüler ne yapacam bilmiyorum... bütçem kısıtlı diye böyle herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgili birisi mi hocam kendisi
tamamdır teşekkür ederim hocam dediğim gibi bütçem max 4200-4300 arkadaş yardımcı olursa sevinirim şuanlık sizlerin önerisiyle aklımda aoc varEvet . Tv konularına beni etiketleyebilirsin @Fantastiktürk arkadaş pc monitörleri ile ilgileniyor .
G2412 alabileceğin en iyi 1080P lerden birihocam monitör işi kadar ... tan bir şey görmedim 3-4 gündür araştorma yapıyorum birinin belgelerle iyi dediği bir şeyi diğeri belgelerle yerin dibine gömüyor bu msi laro da baya gömdüler ne yapacam bilmiyorum... bütçem kısıtlı diye böyle herhalde
hocam lg GN60R-B yada aocG2412 alabileceğin en iyi 1080P lerden biri