Çözüldü✓ Monitör Önerisi(Sorularım)

LG konusunda bir şikayet görmemiştim şu ana kadar testleri varsa bakabilirsin karşılaştırma yapabilirsin.

LG konusunda bir şikayet görmemiştim şu ana kadar testleri varsa bakabilirsin karşılaştırma yapabilirsin.
Anladım hocam peki aoc u buradan alsam https://www.pttavm.com/aoc-24g2spae...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.9 sıkıntı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitör işi kadar ... tan bir şey görmedim 3-4 gündür araştorma yapıyorum birinin belgelerle iyi dediği bir şeyi diğeri belgelerle yerin dibine gömüyor bu msi laro da baya gömdüler ne yapacam bilmiyorum... bütçem kısıtlı diye böyle herhalde

bilgili birisi mi hocam kendisi

Ben bunu kullanıyorum 4500 TL MSİ hem rapid ips hemde 180hz sağlam monitör Link

kankam sağ olasın güzel tavsiyen için de bütçemi aşıyor maalesef hayırlı kullanımlar
Bütçe 4000 değilmi, sana tavsiyem az bekleyip 4500 e bunu almak yinede senin kararın 🙂

Anladım hocam peki aoc u buradan alsam https://www.pttavm.com/aoc-24g2spaebk-23.8"-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-monitörü-p-862187834?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.9 sıkıntı olur mu

hocam monitör işi kadar ... tan bir şey görmedim 3-4 gündür araştorma yapıyorum birinin belgelerle iyi dediği bir şeyi diğeri belgelerle yerin dibine gömüyor bu msi laro da baya gömdüler ne yapacam bilmiyorum... bütçem kısıtlı diye böyle herhalde

bilgili birisi mi hocam kendisi
Evet . Tv konularına beni etiketleyebilirsin @Fantastiktürk arkadaş pc monitörleri ile ilgileniyor .

G2412 alabileceğin en iyi 1080P lerden biri

G2412 alabileceğin en iyi 1080P lerden biri
hocam lg GN60R-B yada aoc

24G2SPAE/BK arasında kaldım biri 144 hz biri 165 hz cs valo filan oynayacağım ama lg paneli daha kaliteli ve pivot dönme özelliği filan var renkleri daha canlı diyorlar sizce???​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,312
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri