Neler Yeni

Yardım 5.000 TL'ye kadar monitör önerisi

sende monitörler hakkında çok bildiğini idda ediyorsun benden crossirsiz birm 2020 üstü monitör göster diye idda koşdun bende sana verdim burda istediğin kadar oturup ağla yinede kaybeden sensin
O konuda haklısın hakkını yemiyim. :kekw:
Ama dediğim gibi crosshair gereksiz bir özellik bana göre. Sen deli dehşet özellik deyince merak edip sordum bende buna neden kızdın ki ? Crosshair de deyince beni gülme tuttu. Bir baktım okuma yazma öğrensene diye mesaj atmışsın. :kappa:

O konuda haklısın hakkını yemiyim. :kekw:
Ama dediğim gibi crosshair gereksiz bir özellik bana göre. Sen deli dehşet özellik deyince merak edip sordum bende buna neden kızdın ki ? Crosshair de deyince beni gülme tuttu. Bir baktım okuma yazma öğrensene diye mesaj atmışsın. :kappa:
Deli dehşet kelimesi tdk'ya göre öznel bir kelimedir yani bana göre olan sana okuma yazma öğren derken bunu kastediyordum.

Deli dehşet kelimesi tdk'ya göre öznel bir kelimedir yani bana göre olan sana okuma yazma öğren derken bunu kastediyordum.
Türk Dil Kurumu sözlüklerine öyle bir kelime yazdığımda çıkmıyor bile TDK'ya göre nasıl oluyor ? Her neyse.

Türk Dil Kurumu sözlüklerine öyle bir kelime yazdığımda çıkmıyor bile TDK'ya göre nasıl oluyor ? Her neyse.
reis deli dehşet derken mantığını kullanmaya calıs bir seye nesnel olarak bahsedemessın delı dehset dıyerek dımı öznel'dir o yani bana göre deli dehset kimse sana göre deli dehset diye bir şey demedi boş boş laklak etme

reis deli dehşet derken mantığını kullanmaya calıs bir seye nesnel olarak bahsedemessın delı dehset dıyerek dımı öznel'dir o yani bana göre deli dehset kimse sana göre deli dehset diye bir şey demedi boş boş laklak etme
Yukarıdaki mesajımda merak ettiğim için sordum dedim ya bende. Sen TDK deyip uzatmasan bunlar olmayacak. Mantığımı kullanırsam öznel olduğunu anlayabiliyorum ama merak etmekte öznel sende sanırım bunu anlamadın.

Yukarıdaki mesajımda merak ettiğim için sordum dedim ya bende. Sen TDK deyip uzatmasan bunlar olmayacak. Mantığımı kullanırsam özne olduğunu anlayabiliyorum ama merak etmekte öznel sende sanırım bunu anlamadın.
tdk dediğim türk dil kurumu kurallarına göre mantık kullan madem anlıyorsun öznel olduğunu o zaman neden ben deli dehşet bulmuyorum diyorsun

tdk dediğim türk dil kurumu kurallarına göre mantık kullan madem anlıyorsun öznel olduğunu o zaman neden ben deli dehşet bulmuyorum diyorsun
Çünkü monitörlerde olmasa da bir kaç uygulama ile monitörüne veya ekranına crosshair ekleyebiliyorsun. Geri vitesi galiba sen atacaksın bu sefer. :kappa:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Çünkü monitörlerde olmasa da bir kaç uygulama ile monitörüne veya ekranına crosshair ekleyebiliyorsun. Geri vitesi galiba sen atacaksın bu sefer. :kappa:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulama yerıne dırekt monıtrle gelen bırseyı kullanmak daha mantıklı degılmı cunku uygulamalarda hata olma olasılıgı cok yuksek ama monıtorle gelen bırseyde cok az kafanı kullan ve kımse sana programların kötü brişey oldugunu söylemedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,079
Üyeler
173,307
Son üye
dranka11
Geri