Neler Yeni

Yardım 5.000 TL'ye kadar monitör önerisi

aga lg ultragear al bende senin seçtiğinin bir alt modeli var fanstastik bir şey ben sana net lg ultragear al derim deneyimlerimle söylüyorum.
LG ultrager'ın o modeli sorunlu yalnız. Attığım smearing'e takılmayacaksa alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus tuf ile https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-oyuncu-monitor-um-qv0ee-s01-p-HBCV00001ZNQDM Bu ürün arasında kalsanız yine asus tuf'umu seçerdiniz peki ?
MS değerlerine pek takılma. O monitör asla 0.5 ms veremez bence.

LG ultrager'ın o modeli sorunlu yalnız. Attığım smearing'e takılmayacaksa alsın.
ben lg utragear 24gn65r kullanıyorum deli dehşet özellikleri var :)

Yanlış Bilgilendirme
Senin monitörün IPS panel ama. O model VA. Konu sahibi istemedikçe veya zorunlu olmadıkça bu bütçelerde VA önermiyoruz.

Neymiş o deli dehşet özellik bende merak ettim ?
aga harıcı crosshaır var 144hz 1ms bence cok iyi (nesi yanlş bilgilendirme olm bide yardım edersem millete)

Son düzenleme:
bide her yazan yazıda dogru degıl adam ghosting oluyor diye mesaj yazmıstır ama hıkayenın arka planında adam sinirden ucan tekme atmıstır monitöre fln
Ghosting sorunu panel tipine ve ms değerine bağlı bir şey adamın tekmesi ile ne alakası var ?

Bana 1 tane 2020+ model oyuncu monitörü olup crosshair özelliğine sahip olmayan monitör göster.

ben kendi tecrübemden bahsettım hatta belırttımde bı alt modelını kullanıyorum dıye bence sende okuma yazma ögrenmelisin.
Bende sana diyorum ki monitör marka için alınmaz modele göre alınır, sende kullanmadığın ultrager'ı al diyorsun. Tecrübe bunun neresin de acaba ? Hem VA bilmiyorum diyor hem de öneriyor başımıza ne geliyorsa sizin gibilerden geliyor. Bir de okuma yazma öğren diyor, benim okuma yazma seviyemi ölçmek senin haddine değil. Kullandığın modeli önerebilirsin ama konuya atılan lg 27gq50f-b hakkında şikayetler var onu göstermeye çalıştım sende dalga geçtin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,517
Üyeler
173,389
Son üye
xyzj
Geri