₺5,049 - MSI Armor RX 6600
RTX 3060 gücünde bir ekran kartı. Bu fiyata kapan kapsın.
RTX 3060 gücünde bir ekran kartı. Bu fiyata kapan kapsın.
Bende yeni sipariş verdim bi kısım evet sesli ama serin diyor bi kısım fan ayarı yaparsan sessiz 65 derecelerde kullanırsın diyor bi kısım soğutması kötü diyor, technopat video çekmiş kart 55 dereceyi geçmiyor tam anlayamadım görüntüye ve sese çok önem vermeyen biri için sizce alınır mı?, yani sesi fan hızlarıyla oynayarak 5 10 derece feragaat ederek halledebiliyoruz nasıl olsa. Kronik sorunu falanmı var?Armor modeli olmasa iyi fiyat
55'i geçmiyor çünkü kart 3500-4000 rpm arası calısıyor.Bende yeni sipariş verdim bi kısım evet sesli ama serin diyor bi kısım fan ayarı yaparsan sessiz 65 derecelerde kullanırsın diyor bi kısım soğutması kötü diyor, technopat video çekmiş kart 55 dereceyi geçmiyor tam anlayamadım görüntüye ve sese çok önem vermeyen biri için sizce alınır mı?, yani sesi fan hızlarıyla oynayarak 5 10 derece feragaat ederek halledebiliyoruz nasıl olsa. Kronik sorunu falanmı var?
fan ayarı ile sıcaklıkları 65 70 arası tutarsak ses sorunu çözülebilirmi?Kart yüke girince 3500 rpm de calısıyor evinde jet motoru çalıştırmak isteyen tercih edebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
55'i geçmiyor çünkü kart 3500-4000 rpm arası calısıyor.
daha önce kullandın mı bu seriden bir kart?evinde jet motoru çalıştırmak isteyen tercih edebilir.
RX580 Armor kartım 89 dereceden aşağı çalışmıyordu. Allaha şükür RX6600 sapphire geçtim.Bende yeni sipariş verdim bi kısım evet sesli ama serin diyor bi kısım fan ayarı yaparsan sessiz 65 derecelerde kullanırsın diyor bi kısım soğutması kötü diyor, technopat video çekmiş kart 55 dereceyi geçmiyor tam anlayamadım görüntüye ve sese çok önem vermeyen biri için sizce alınır mı?, yani sesi fan hızlarıyla oynayarak 5 10 derece feragaat ederek halledebiliyoruz nasıl olsa. Kronik sorunu falanmı var?
kanka memnun musun ne durumda şuanBende bu gün armor rx6600 sipariş ettim testlerde 55 dereceyi geçmiyor ama sesli çalıştığı söyleniyor umarım sorun yaratmaz
kanka ben onu iptal ettim sapphire in modeli 4999tl ye düşünce yoldan çevirdim şuan sapphire rx6600 var sorunsuz çalışıyor sıcaklığı 75 i geçmedi daha sıkıntı yokkanka memnun musun ne durumda şuan