Neler Yeni

5 5.5 inç Telefon var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus
Merhaba arkadaşlar. Malum güncel telefonlar en küçük 6 inc civarı. Küçük telefon almak istiyorum. Buladigim sadece iPhone miniler ve se modelleri var. Onlar da bütçe olarak beni aşar. Android kısım da güncel küçük telefonlar var mıdır?

şahin doğan

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar. Malum güncel telefonlar en küçük 6 inc civarı. Küçük telefon almak istiyorum. Buladigim sadece iPhone miniler ve se modelleri var. Onlar da bütçe olarak beni aşar. Android kısım da güncel küçük telefonlar var mıdır?
S22

şahin doğan

80+ Platinum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Pek guncel cihaz yok ama epey sitesine gir telefon arama kismindan filtrele ve en fazla 5.5inc ekrani seç, boylece hala satista olan alternatifler arasında seçim yapabilirsiniz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fiyatı bir hayli fazla benim için ve 6.1 inç maalesef. Daha çok 5 5.5 inç arası düşünüyorum
6,1 inç gözünüzü korkutmasın, ekran kasa oranları artık çok ilerleyip çerçevesiz tasarıma geçildiğinden toplam boyut olarak eskinin 5,5 inçleri civarında boyutları oluyor. Sadece ekran büyüklüğüne bakmayın yani, gsmarena'dan milimetre cinsinden telefonun ebatlarını karşılaştırın.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
6,1 inç gözünüzü korkutmasın, ekran kasa oranları artık çok ilerleyip çerçevesiz tasarıma geçildiğinden toplam boyut olarak eskinin 5,5 inçleri civarında boyutları oluyor. Sadece ekran büyüklüğüne bakmayın yani, gsmarena'dan milimetre cinsinden telefonun ebatlarını karşılaştırın.
S22 yi mağazada gördüm baya ufaktı cidden. Bende SE 2020 var üst üste koydum neredeyse aynıydı kasa boyutu. Çok az yükseklik biraz en farkı vardı sadece.

Top Bottom